Sari la conținut

Xbox Series S nu poate rula jocuri de Xbox One X


BoGdY

Postări Recomandate

Deja Xbox Series S a devenit vedeta momentului dupa ce a fost dezvaluit pretul de 299$. Se pare insa ca pentru aceasta suma nu primesti foarte multa consola. Si nu doar pentru ca este cu 60% mai mica decat Series X, ci pentru ca este ceva mai slaba din punct de vedere hardware decat Xbox One X. Iar ca sa dovedeasca asta, Microsoft a confirmat ca jocurile de Xbox One care vor rula pe Series S nu vor fi Xbox One X enhanced, ci variantele standard.

Xbox Series S a fost creat pentru a fi cea mai accesibila consola next-gen si in acelasi timp sa ruleze jocuri noi la rezolutie 1440p cu 60FPS. Pentru a oferi cea mai buna calitate in modul backwards compatible, Series S va rula versiunile de Xbox One S a jocurilor peste care va aplica anumite filtre, va oferi un framerate mai mare, timpi mai scurti de incarcare si Auto HDR.Declaratie Microsoft catre cei de la VGC

Asta inseamna ca jocurile de Xbox One S vor rula pe next-gen tot la rezolutie 1080p, insa vor beneficia de noutatile hardware introduse de consola next-gen. Dar hei, macar nu vor mai merge la 24/30FPS ci la 60. Nefiind insa variantele enhanced pentru One X, nu vor rula la rezolutie 4K. Si acum, fie cum o fi, la 300 de coco poate o sa fie buna de ceva, desi aceasta veste nu face decat sa intareasca ce credeam atunci cand am scris articolul asta. Sper ca ma insel si ca va avea succes; pana la urma va deschide usa catre next-gen pentru multi utilizatori cu un asemenea pret.

 

Sursa:ZonaIT

 

 

Xbox-Series-X.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate