Sari la conținut

LEC SPARGE NUMERELE DE VIZIONARE ÎN VARA ANULUI 2020


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.1887ba503b8337e90c688a1ffe1726e4.png

LEC din Europa câștigă mai multă tracțiune ca niciodată.

 

LEC este una dintre cele mai bune regiuni LoL din lume și una dintre cele mai populare. De la rebranding-ul lor în 2019, LEC a devenit propriul său turneu și difuzare unice, care captivează telespectatorii din întreaga lume. Summer Split din 2020 a fost unul exploziv, plin de supărări și povești captivante din belșug. Drept urmare, numărul de spectatori a crescut foarte mult, despre care au apărut detalii despre astăzi.

În primul rând, 40,041,750 ore uimitoare au fost urmărite de spectatori pentru împărțire. Mai mult, este o creștere de 85% față de 2019, ceea ce înseamnă că popularitatea regiunii a explodat de-a lungul unui an. Unele dintre acestea pot fi contribuite Succesul internațional al G2 Esports anul trecut. Dar spectatorii s-au adaptat și pentru a vedea ascensiunea lui Rogue și MAD Lions, precum și miracolul Schalke 04, dulce-amar. A fost cu adevărat un an de reținut.

În plus, finala de vară din 2020 a doborât recorduri proprii. În ea, G2 i-a zdrobit pe rivalii lui Fnatic și și-a revendicat cele opt titluri interne. Spectatorii concurențiali de vârf pentru difuzarea finalelor au fost de 952,339, ceea ce reprezintă o creștere de 16.7% față de anul trecut. În plus, spectatorii medii la un anumit punct au fost 819,415, o creștere distinctă de 70% față de 2019. Fnatic și G2 au două dintre cele mai mari baze de fani din Europa, care se întind și peste tot în lume. Ca o altă tranșă în lunga lor rivalitate, este firesc ca atât de mulți să se acorde!

Cu toate acestea, Europa așteaptă să-și facă rădăcinile pentru cei patru reprezentanți ai săi Campionatul Mondial 2020. G2, Fnatic, MAD Lions și Rogue vor lupta pentru glorie împotriva celorlalte echipe de top din lume, fiind cele mai bune LEC

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate