Sari la conținut

Ubisoft Forward – Ce jocuri interesante a prezentat compania aseara?


BoGdY

Postări Recomandate

Riders-Republic-Ubisoft-Forward-Septembrie-2020.png.d59f67ff2f31dfa00cfed4079e2708be.png

 

Ubisoft Forward a ajuns aseara la cea de-a doua editie. Evenimentul a fost ceva mai linistit cu prezentari ceva mai timide fata de francizele populare precum Assassin’s Creed si Watch Dogs. Dar asta nu inseamna ca n-am vazut si jocuri interesante. In acest articol aruncam o privire la titlurile care mi s-au parut interesante si pe care astept sa pun mana atunci cand vor fi lansate.

Immortals Fenyx Rising – Zelda intalneste mitologia greaca!

Poate ca acest nume nu va suna cunoscut, iar asta este ok. Cunoscut pana aseara sub numele de Gods & Monsters, noul joc de la Ubisoft a trecut prin cateva schimbari interesante. De la o schimbare de ton la un nume nou, Immortals Fenyx Rising este un joc foarte interesant. Actiunea ne poarta intr-o lume fantastica in care mitologia greaca este subiectul principal, insa cu un twist; este o poveste amuzanta, narata de insusi Zeus. Stilul grafic mi-a adus aminte pe loc de Zelda, creand o combinatie noua si foarte promitatoare. Despre acest joc voi discuta pe larg luni, intrucat am apucat sa-l joc vreo doua ore deja.

 

 

 

 

Prince of Persia revine cu nisipurile timpului in high-definition

A trecut ceva timp de cand n-am mai auzit numele de Prince of Persia. Asta se datoreaza faptului ca franciza a evoluat si a devenit intre timp Assassin’s Creed, dar nu inseamna ca nu mai are fani. Asadar Ubisoft a decis sa ia unul dintre cele mai bune titluri ale seriei, The Sands of Time si sa-l readuca in lumina reflectoarelor. Personal sunt incantat de idee, insa daca jocul va arata ca in trailer, nu ma pot numi chiar impresionat. Oricum ar fi, avem sansa de a mai juca inca o data o piesa din istoria gaming-ului.

 

 

 

 

Alatura-te aventurii extreme in Riders Republic!

Cu data de lansare plasata in Februarie 2021, Riders Republic poate fi unul dintre cele mai ambitioase si interesante proiecte pe care le-am vazut vreodata in sfera sporturilor extreme. Premisa este un joc MMO in care scopul este sa te distrezi. Ai de ales dintre o multime de discipline precum mountain-biking, air-gliding, ski, snowboard si diverse activitati care iti vor pompa adrenalina in corp. Sincer, cred ca este jocul din cadrul Ubisoft Forward pe care-l astept cel mai mult si vreau sa pun mana pe el cat mai repede mai ales dupa ce am vazut partea cu bicicletele.

 

 

 

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate