Sari la conținut

The Division 2 primeste o serie de update-uri pana la sfarsitul anului


BoGdY

Postări Recomandate

the-division-2-roadmap.thumb.jpg.dbcfb1e7610509f0a929436e521fb1f1.jpg

 

The Division 2 va primi o atentie sporita din partea dezvoltatorului, pana la sfarsitul acestui an. Chiar daca atentia a fost indreptata spre urmatoarele lansari de jocuri in cadrul evenimentului Ubisoft Forward; jocul va primi o serie de update-uri noi substantiale. Urmatorul update a primit si un trailer care prezinta noul mod de joc pe scurt, alaturi de noutatile pregatite pentru fanii jocului. Toate informatiile provin bineinteles, de pe blogul oficial al jocului. Sa analizam acum schimbarile noi care vor urma sa soseasca in joc, timp de cateva luni.

The Division 2 primeste un mod nou de joc PvE

The Summit este un nou mod de joc PvE in care jucatorii sunt pusi sa parcurga o cladire cu 100 etaje; unde fiecare etaj se transforma intr-o provocare pentru jucatori. Vei confrunta o serie de inamici din factiuni diferite si tot felul de pericole cu ajutorul echipei tale, in functie de dificultatea aleasa de tine. Acest mod de joc va fi disponibil imediat jucatorilor care au atins nivelul 40 si implicit au finalizat campania Warlords of New York.

Bineinteles, componenta de personalizare a personajului din joc nu a scapat neglijata. The Division 2 adauga o serie proaspata de modificari ale agentilor, arme si echipament nou si un mod agnostic. Un aspect foarte important pentru posesorii generatiei urmatoare de console, jocul va fi suportat fara nicio problema. Modul The Summit va fi disponibil pentru publicul larg, incepand cu data de 22 septembrie.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate