Sari la conținut

Nintendo Switch pare ca vrea sa paseasca in lumea jocurilor 4K


BoGdY

Postări Recomandate

Nintendo-Switch-Feature.thumb.jpg.204f6826eeec4b35cb2da9a72f5cdfde.jpg

 

Se vorbeste de ceva timp despre un Nintendo Switch cu hardware mult mai puternic. In ultima vreme insa, ceea ce pareau zvonuri se transforma in fapte. Nu avem inca o confirmare din partea producatorului japonez, insa un nou raport aparut recent indica faptul ca Nintendo a cerut unor dezvoltatori de jocuri sa isi pregateasca titlurile pentru rezolutia 4K.

Cativa dezvoltatori de jocuri au discutat in mod anonim despre aceasta chestiune. Acestia sustin ca Nintendo le-a cerut sa isi pregateasca jocurile pentru trecerea la rezolutia 4K, sugerand ca un upgrade ar fi pe drum.

Este curios insa cum ar putea noul model de Nintendo Switch sa ruleze jocurile la rezolutie 4K. O varianta buna ar fi DLSS 2.0 de la NVIDIA. Acum ceva timp a aparut o oferta de munca din partea producatorului de placi grafice pentru postul de Senior Embedded Software Engineer in cadrul echipei Tegra. Rolul noului angajat este acela de a dezvolta tehnologii precum DLSS 2.0 pentru console de gaming si dispozitive AI. Cum Xbox si PlayStation deja au ales AMD pentru hardware-ul consolelor next-gen, nu cred ca e greu sa ne prindem cu cine va lucra Nintendo.

Capacitatea de productie pentru Nintendo Switch tocmai a fost marita!

Se pare ca japonezii nu stau degeaba, intrucat capacitatea de productie pentru Nintendo Switch a fost marita. Aceasta a crescut acum la 30 de milioane de unitati pe an. Aceasta crestere poate fi rezultatul a doua situatii. Prima este problema de disponibilitate pe care o are consola in unele piete, inclusiv in

 

Nintendo-switch-1115x630.thumb.jpg.e96a9189bbb582f632c38535d8720945.jpg

 

Al doilea factor ar putea fi chiar noul model de Nintendo Switch. Pe masura ce zvonurile incep sa nu mai fie zvonuri, ar fi o miscare logica. Productia pentru Switch Lite nu va fi incetinita prea curand, iar noul model cred ca ar urma sa inlocuiasca prima versiune a consolei pentru o segregare a pietei.

Momentul ar fi numai bun pentru Nintendo. Trecerea la rezolutia 4K ar fi un upgrade bine-meritat pentru Nintendo Switch si ar fi destul cat sa ramana competitiv intr-o piata ce urmeaza sa fie luata cu asalt de consolele next-gen. Pana la urma, consola portabila a japonezilor este foarte reusita si a reusit sa atraga foarte multi gameri. Ar fi logic ca producatorul sa-si doreasca sa dezvolte ceva ce deja merge bine si sa il adapteze pentru generatia viitoare.

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate