Sari la conținut

Aruncam o privire la multiplayer-ul lui Call of Duty: Black Ops Cold War


BoGdY

Postări Recomandate

Call-of-Duty-Black-Ops-Cold-War-Feature-Image.jpg.145e2c95fff160f9c4aab97da531329d.jpg

 

Call of Duty: Black Ops Cold War este aproape gata de lansare si vom afla detalii despre multiplayer saptamana viitoare. Se pare ca unii nu mai au insa rabdare si avem deja filmari in-game. Un streamer care a avut (pentru ultima oara probabil) acces la o versiune Alpha a jocului a transmis cateva minute „din greseala”.

Desigur, Activision a sarit repede pe cai in incercarea de a sterge imaginile de pe internet. Din pacate, sau nu, acestea inca exista pe reddit. Daca sunteti curiosi puteti arunca o privire aici, doar sa va grabiti. Nu se stie pentru cat timp vor mai fi disponibile.

Vreau totusi sa ma adresez elefantului din incapere. Numai mie mi se pare ca noul Call of Duty: Black Ops Cold War pare mult sub Modern Warfare? Am impresia ca miscarea celor de la Activision de a pastra doua studiouri care sa lucreze la aceeasi serie de jocuri nu este foarte inspirata. Unde Infinity Ward a stabilit un oarecare standard, noul titlu dezvoltat de Treyarch pare putin cam sters. Nu stiu, ii lipseste ceva. Sper insa sa fie doar cazul variantei Alpha si jocul sa vada imbunatatiri.

Pana atunci, sunt incantat doar de ideea de a juca o noua campanie in perioada Razboiului Rece deoarece mi se pare un subiect bun. M-am saturat sa vad de fiecare data acelasi scenariu futurist, cu arme SF, jetpack-uri si alte nebunii de genul asta. Black Ops Cold War va fi lansat pe data de 13 Noiembrie 2020 pentru PC si ambele generatii de console.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate