Sari la conținut

The Witcher 3 va fi portat pe next-gen si primeste ray-tracing


BoGdY

Postări Recomandate

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_The_Scolopendromorph____its_harder_to_kill_than_to_pronounce_its_name_RGB_EN.thumb.png.5116732ad021395bbc882df367c631b4.png

Unele jocuri sunt facute pentru a fi savurate de toata lumea, iar cand spun asta ma refer la mai multe generatii. Cel putin asta pare sa fie premisa din spatele subiectului de astazi. Se pare ca The Witcher 3 va fi portat pe consolele next-gen odata ce acestea vor fi lansate. Ba mai mult de atat, imbunatatirile grafice se vor face simtite si pe PC.

Am facut mult misto cand am scris despre portarile de GTA V si Skyrim, dar iata ca nu doar acestea traiesc alaturi de mai multe generatii de gameri. Bine, spre apararea lui The Withcer 3, acesta a fost lansat pe PlayStation 4 si Xbox One; celelalte doua jocuri ne tot insotesc de la PS3 si X360 incoace. Versiunea next-gen va primi insa multe imbunatatiri. Vorbim despre ray-tracing, timpi mai scurti de incarcare si un pachet ce include toate expansiunile si continutul extra disponibil.

Nu stim cand va fi lansata aceasta portare, insa cred ca o vom putea vedea in viitorul apropiat. De obicei chestiile astea nu se anunta din timp intrucat nu inseamna mare lucru, dar cu The Witcher 3 scenariul ar putea fi diferit.

Partea cea mai buna: cei care detin deja editia GOTY nu vor fi nevoiti sa mai cumpere varianta remastered. Nu stiu cum vor sta lucrurile pentru detinatorii editiei Standard, insa The Witcher 3 Game of the Year include deja cele doua DLC-uri. Pentru niste ray-tracing si ceva texturi refacute, nu cred ca o companie precum CD Projekt Red va cere bani in plus.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate