Sari la conținut

IMMORTALS LANSEAZĂ CINCI JUCĂTORI, INCLUSIV SOAZ ȘI ALTEC


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.f7a9a0dcf46412e5fec25a596ff97066.png

 

După ce a încheiat sezonul regulat pe ultimul loc, Immortals a decis să elibereze un număr de membri ai listei lor LCS și Academy.

Odată cu încheierea sezonului regulat, Immortals a făcut pași timpurii pentru a construi o listă pentru 2021, eliberând talente din campania sa din 2020. Johnny „Altec” Ru, Austin „Gate” Yu, Paul „sOAZ” Boyer, Jeremy „Eika” Valdenaire și antrenorul Adrien „GoToOne” Picard. Un lucru de remarcat despre aceste plecări ale jucătorilor este că Immortals nu are acum importuri în lista activă, așa că ne-am aștepta să vedem Immortals folosind acest joc în viitorul apropiat.

Una dintre cele mai notabile plecări din listă este top laner sOAZ. S-a alăturat Immortals la sfârșitul anului 2019, dar a petrecut Spring Split doar cu lista LCS, petrecând Summer Split cu partea Academiei. sOAZ și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale la Fnatic, înainte de a petrece o divizare cu Misfits în 2019.

sOAZ a fost unul dintre primii jucători eliberați care a lansat o declarație, menționând că este probabil să-și ia un an liber de la joc, în timp ce se uită la antrenor înainte de o posibilă revenire în 2022.

 

 

Citat

„Ultimii doi ani m-au afectat destul de mult, în special pe acesta, fiind în carantină timp de 5 luni într-o țară străină și fiind departe de orice. Chiar dacă cred că mai pot concura la nivelul cel mai înalt, cred că este în bine să iau decizia de a-mi lua un an liber de la joc. Sincer, este interesant pentru mine să mă gândesc la antrenarea jucătorilor, la elaborarea teoriilor și să fiu mai implicat cu personalul. Am avut nenumărate discuții cu oameni de-a lungul anilor, spunându-mi că aș putea fi un antrenor bun, și cred că acum este momentul potrivit pentru a încerca corect ”.

 

 

NEMURITORII SE POT ÎMBUNĂTĂȚI DOAR ÎN 2021

image.png.b09141d58f5dbcd95fdc7884e0fffff7.png

 

Este sigur să spunem că 2020 nu a fost un an grozav pentru Immortals, când a revenit la LCS după ce a ratat inițial un loc de franciză. Vestea bună este că se pot îmbunătăți doar pe ultimul loc, deși s-ar putea să fie nevoie de multă muncă cu patru locuri curente deschise atât în LCS, cât și în partea Academiei.

În starea actuală, Immortals rămâne cu următoarea listă de 6 oameni:

 

  • Top - Kieran „Allorim” Logue ”
  • Jungle - Nicholas "Potluck" Pollock și Jake "Xmithie" Puchero
  • Mid - David „Nebunia” Challe
  • ADC - Preț Apollo „Apollo”
  • Suport - Nickolas „Hakuho” Surgent

 

Odată cu expediția lui Xmithie, întreaga listă a Nemuritorilor mai are doar un an cu organizația, așa că echipei i-a mai rămas ceva timp pentru a pune în evidență lista. Nemuritorii au, de asemenea, o listă destul de experimentată și un număr de jucători care au jucat mai mulți ani în LCS.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate