Sari la conținut

Ubisoft ar renunta la backward compatibility pentru jocurile vechi


BoGdY

Postări Recomandate

PLAYSTATION-5-OFFICIAL-2048x1152.thumb.png.9dc8fce79ba987561be9a4e907448384.png

Ubisoft ar ascunde fanilor sai o informatie foarte importanta, in stransa legatura cu jocurile lor mai vechi si urmatoarea consola PS5. Pe masura ce noua generatie de console se apropie vertiginos de noi, apar tot mai frecvent si semnele de intrebare. Va fi oare PS5 compatibil cu jocurile mai vechi? Teoretic da si practic… nu se stie inca. Avem nevoie de confirmarea urmatoarelor tabere: Sony si dezvoltatorul jocului. Sa analizam putin viitoarea consola a celor de la Microsoft, Xbox Series X.

Compania a investit foarte mult in backward compatibility pentru urmatoarea lor generatie, promitand gamerilor faptul ca se vor putea juca pana si titluri dezvoltate pentru primul Xbox. Spre deosebire de Microsoft, Sony abordeaza complet diferit acest subiect. Intr-un post pe pagina lor de suport, Ubisoft, a oferit un raspuns foarte surprinzator, care a fost sters in mod intentionat la scurt timp.

Ubisoft ar elimina complet suportul pentru jocurile vechi de PlayStation

Din pacate, jocurile disponibile pentru PS1, PS2 sau PS3 nu vor putea fi jucate pe noua consola. Singura lista cu jocuri compatibile este cea de PS4 si nici aici nu stim cu siguranta daca vor fi suportate absolut toate. Asta daca ar fi sa ne ghidam dupa supusele lor. M-a surprins informatia oferita de Ubisoft, desi mesajul a fost eliminat. Multumita utilizatorului Wario64, avem in continuare raspunsul oferit pe pagina Ubisoft !

 

EgwsQQdUMAEpgcN.png.0b3f90afa0e816c91e7b85c610668946.png

 

Indiferent daca informatia este reala sau Ubisoft doar a gresit pe moment, Sony nu a mentionat nimic despre acest subiect, inca. Vom afla foarte curand daca va exista sau nu, backward compatibility intre jocurile vechi si PS5. Personal, nu consider a fi un impediment daca nu te poti juca titluri mai vechi pe un hardware nou. Jocurile vor rula in totdeauna mai bine pe sistemul pentru care au fost gandite, dezvoltate si optimizate. Daca ti musai sa te joci un joc mai vechi de dragul nostalgiei, poti achizitiona o consola veche pentru o suma modesta de bani.

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate