Sari la conținut

EA Play a fost lansat pe Steam, fiind primul abonament de pe platforma


BoGdY

Postări Recomandate

EA-Play-Steam-Feature-Red-White.thumb.png.58b71f5e63c85316426bf588e64da78e.png

Dupa asteptari indelungate, a venit! EA Play a fost lansat pe Steam chiar astazi si a devenit primul abonament de pe platforma. Toate bune pana acum. Sau nu? O sa vorbim despre insemnatatea acestei lansari, dar inainte haideti sa vedem ce ofera noul serviciu.

Ce este EA Play?

Similar cu ceea ce stiam pana acum drept Origin Access, noul abonament iti va oferi pentru 3.99$ pe luna acces la o librarie de jocuri. Ba chiar EA Play vine si cu o oferta destul de tentanta, iar cu ocazia lansarii poti plati doar 24.99$ pentru un an intreg. Nu ca e misto? Iar cu ajutorul acestui abonament vei putea juca o selectie de titluri publicate de EA, fie ele mai vechi sau mai noi. In plus, ai acces si la jocuri noi; bine, asta cu conditia ca va fi vorba despre un trial de pana la 10 ore. Alaturi de jocuri, abonamentul mai ofera si „exclusive rewards” si 10% reducere pentru orice joc sau DLC publicat de EA.

EA-Play-Steam-Popular-Titles.png.c131930b3355f8b3c3384f0a86fd5032.png

Ce inseamna asta pentru Steam?

Multi s-au panicat cand EA Play pentru Steam a fost anuntat. Vezi doamne, le omoara platforma favorita. Dar practica de abonament pentru jocuri functioneaza foarte bine si foarte elegant pe Origin deja de cativa ani. Si acum ma intreb: de ce facem mofturi? Daca ma intrebati pe mine, sa aduca si Uplay abonamentul aici si sa vina si Microsoft cu Xbox Game Pass. Si haideti sa va explic si de ce cred ca e o idee buna.

De cand ma tot joc pe PC am simtit ca ceva lipseste. Ceva foarte important care pentru mine este o necesitate deja cand vine vorba de gaming. Este vorba despre un sistem integrat si functional care sa imi ofere un loc in care sa tin jocuri, unde sa colectionez achievement-uri si sa fiu cumva motivat sa joc. M-am jucat o perioada lunga pe Xbox 360 si am fost cucerit de micile nimicuri: puncte pentru achievement-uri, avatarul ala cringe pe care il puteai personaliza si accentul pus pe aspectul social ce tine de gaming. Era mixul perfect pentru un om care nu voia decat sa se joace. Si de atunci am tot cautat asta si nu am gasit-o; nu pe PC. Iar acum cand pare ca industria merge totusi in directia asta nu pot decat sa imi iau in brate contul de Steam si sa astept cu bratele deschise noi jocuri si oferte prin care sa le procur.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate