Sari la conținut

DualSense ar putea fi cea mai tare inovatie a PlayStation 5


BoGdY

Postări Recomandate

Sony-DualSense.thumb.jpg.21c4c60b88d25706157eea986e8ccbe6.jpg

Pe masura ce ne apropiem de lansarea noii generatii de console, informatiile pe care le avem sunt din ce in ce mai interesante. De exemplu, Sony a castigat ceva atentie cand au inceput discutiile despre noul controller DualSense. Acesta ar putea la fel de bine sa fie si cea mai tare chestie pe care o aduce noua generatie de PlayStation. Bine, nu ca ar fi un concurs intre console, mai ales in situatia in care analistii din industrie estimeaza ca PS5 ar putea vinde doua console acolo unde noul Xbox ar vinde una singura.

Revenind la controller, stim deja ca Sony a tot promovat noua experienta senzoriala pe care DualSense va urma sa o introduca in lumea gaming-ului. Aceasta experienta ar fi posibila multumita motorului audio Tempest Engine 3D si a butoanelor speciale ale noului controller. Cele din urma ar fi si cele mai interesante chestii; cel putin asta spun producatorii de jocuri 3rd party care au apucat sa includa caracteristicile controller-ului in jocurile pe care le vor lansa. Aici vorbim despre companii mari, de la Bethesda si Supermassive Games pana la Codemasters si Arkane.

Sony-DualSense-Back-945x630.jpg.8078b72166a50d1c90a7f8778bcfd24d.jpg

De ce cred ca DualSense este schimbarea potrivita, la momentul potrivit?

Toate aceste laude primite de DualSense par insa destul de potrivite, cel putin din perspectiva perioadei. Am ajuns in 2020, insa nu am mai vazut un progres serios pe partea de control al jocurilor de ceva timp si chiar daca nu-mi place s-o spun, este timpul ca vechiul controller de Xbox 360 sa devina irelevant. Daca tot ce se spune despre noul gamepad de la Sony este real (in mare parte), inseamna ca vom vedea in sfarsit o schimbare semnificativa in modul in care reactionam cu jocurile.

Stiu ca in ultimii ani tehnologia VR a evoluat mult si deja unii oameni cred ca asta este viitorul. Dar ce facem cu gamerii clasici? Cu cei care vor doar sa se aseze in canapea cand termina o zi grea la serviciu si sa se bucure de un joc? Aici este cererea, aici sunt vanzarile, iar aceasta schimbare va fi benefica pentru Sony. Da, da, stiu, DualShock 4 poate sa fie invartit pe nu stiu cate axe si whatever. Dar acum realist, cate jocuri dezvoltate de oricine altcineva in afara de Sony, chiar folosesc functia Six-Axis sau touchpad-ul ala complet inutil care este doar un buton mai mare?

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate