Sari la conținut

Microsoft sustine Epic Games in lupta impotriva Apple!


BoGdY

Postări Recomandate

Unreal-Engine-4.jpg.e756a07b4a99842a21d00ecdf5960659.jpg

Ultima disputa care scutura lumea tech este cea dintre Epic Games si Apple. Dupa ce producatorul american a obtinut un „ordin de restrictie” impotriva dezvoltatorului lui Unreal Engine, se pare ca Microsoft s-a alaturat acestui scandal. Acestia sunt insa de partea celor de la Epic Games, motivand prin faptul ca Unreal Engine este o parte foarte importanta a industriei; si pe buna dreptate.

Epic a atacat decizia Apple saptamana trecuta si a acuzat inca o data compania de practici de monopol cand vine vorba de iOS App Store. Pe langa eliminarea Fortnite din magazinul virtual, Apple a anuntat ca va bana toate conturile de developeri ale celor de la Epic pe 28 August. Epic Games sustine ca aceasta decizie va afecta compania, indiferent de rezultatul procesului pornit impotriva Apple. De aici si implicarea celor de la Microsoft, care si-au anuntat suportul prin intermediul Twitter.

Plangerea redactata de Kevin Gammill de la Microsoft este bazata pe ideea ca multe studiouri independente nu au resursele necesare pentru a-si dezvolta propriul motor grafic. In acest fel, multi creatori de jocuri se bazeaza pe motoarele grafice dezvoltate de alte companii, iar printre cele mai populare nume este Unreal Engine. Interzicerea acestui motor grafic ar afecta foarte multe studiouri care in prezent se bazeaza mult pe vanzarile din App Store.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate