Sari la conținut

Call of Duty: Black Ops Cold War este confirmat de Activision


BoGdY

Postări Recomandate

Call-of-Duty-Cold-War.jpg.0fede4568db642449638f197061199f4.jpg

Anul acesta, Activision o furnizat fanilor sai tot mai putine informatii legate de urmatorul titlu din seria Call of Duty. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit, deoarece avem confirmat urmatorul titlul pentru anul acesta; intitulat COD: Black Ops Cold War. Cel mai probabil, jocul va fi lansat in acelasi timp cu generatia noua de console pentru a beneficia de pe urma hardware-ului nou. Trailerul prezentat nu afiseaza niciun detaliu important din joc sau imagini cu acesta. In schimb, este format in totalitate din materiale care apartin perioadei in care s-a desfasurat razboiul rece.

Inca nu am aflat atat de multe informatii despre Call of Duty: Black Ops Cold War, tot ce stim are legatura directa cu dezvoltarea jocului. Initial, dezvoltarea sa a inceput la Sledgehammer games si ulterior a fost preluata de Treyarch, Raven Software. De ce dezvoltarea jocului a fost mutata in alta tabara? Din cauza unor probleme tehnice intampinate in timpul procesului de dezvoltare, banuim ca se mai intampla.

Noul Call of Duty urmeaza sa fie dezvaluit pe data de 26 august la nivel global. Va fi destul de interesant deoarece jocul va fi bazat in totalitate pe evenimentele reale intamplate. Voua cum vi se pare la prima vedere stirea?

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate