Sari la conținut

Horizon Zero Dawn primeste un nou patch pentru versiunea de PC


BoGdY

Postări Recomandate

Horizon-Zero-Dawn-PC-Feature.thumb.jpg.f519d947338301b139ad3bbcd66dfd84.jpg

Horizon Zero Dawn primeste in sfarsit un patch dupa o perioada relativ scurta de timp de la lansarea sa pe PC. Patch-ul rezolva o parte din crash-urile frustrante care tot apareau in timpul jocului. Dezvoltatorul jocului, Guerrilla, comunica activ cu jucatorii pe canalul lor de pe reddit. Daca doriti sa contribuiti cu feedback, o va las un link la sfarsitul articolului catre pagina lor de reddit. Sa vedem ce probleme a rezolvat dezvoltatorul cu noua versiune de patch 1.02 lansata.

Problemele principale rezolvate in Horizon Zero Dawn Complete Edition

In principiu, aceasta versiune elimina crash-urile intampinate la pornirea jocului, optimizeaza consumul de resurse si imbunatateste aspectul grafic al jocului prin eliminarea bug-urilor vizuale; legate in mare parte de randarea gresita a texturilor. Animatiile au fost retusate, multumita unui numar de jucatori care au experimentat animatii ale fetelor; care nu erau sincronizate cu voice acting-ul. Inclusiv eu am patit de cateva ori in timpul primei sesiuni de joaca. Jocul este foarte captivant si m-a atras instant deoarece nu am jucat versiunea disponibila pe console.

Versiunea de Horizon Zero Dawn pentru PC chiar daca nu este perfecta inca, dezvoltatorul jocului se implica activ in rezolvarea problemelor. Jocul merita jucat si achizitionat fara doar si poate. Daca doriti sa analizati amanuntit lista completa, va las link-ul mentionat in introducere direct aici. Voi ce probleme ati intampinat la inceput? Astept raspunsurile voastre in rubrica de comentarii.

 

Sursa:ZonaIT

horizon-zero-dawn-gameplay-1120x630.thumb.jpg.a2ed8ed5fdb7bf909ecc50edf8db247a.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate