Sari la conținut

Noul Microsoft Flight Simulator s-a lansat – a meritat asteptarea?


BoGdY

Postări Recomandate

Microsoft.thumb.jpg.7ebbf799c11c93aacc05c504a0c450ef.jpg

Intr-un final, primim noul Microsoft Flight Simulator dupa o perioada de 14 ani de la lansarea lui Flight Simulator X. Compania a anuntat ca vor continua franciza in urma de mai bine de un an, folosind un motor grafic nou; alaturi de date preluate din hartile Bing. Sunt sigur ca hype-ul este real in randul fanilor vechi, cat si al celor care nu au jucat o versiune mai veche. Partea buna, este ca asteptarea a luat sfarsit. Incepand cu data de astazi poti achizitiona simulatorul.

Pretul este de 60 de „coco” pentru versiunea standard distribuita atat pe Microsoft Store cat si pe Steam. Daca iti doresti experienta completa a noului Microsoft Flight Simulator, pregateste-te sa investesti pana la 119.99 dolari pentru versiunea premium. Eu zic ca merita investitia daca esti un pasionat, un astfel de titlu poate fi jucat o perioada indelungata de timp. Mai important ar fi ca simulatorul sa fie bine optimizat si bun. Mai mult informatii despre continutul extra poate fi analizat in articolul urmator.

Cum poti testa ieftin, Microsoft Flight Simulator timp de o luna?

Cea mai ieftina solutie pentru a te bucura mai mult timp de joc pentru o suma infima de bani; ar fi prin abonamentul Xbox Game Pass. Editia Standard face parte acum din programul Microsoft si daca te abonezi acum pentru prima data, vei platit un dolar pentru prima luna de subscriptie.

 

Sursa:ZonaIT

microsoft-flight-simulator-1120x630.thumb.jpg.0227bfb234a233096657073d5166610e.jpg

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate