Sari la conținut

Apple inchide toate conturile dezvoltatorilor Epic Games


BoGdY

Postări Recomandate

Apple-1-1.thumb.jpg.29427ee02866887c4ff5b2dae0cb5037.jpg

Se pare ca razboiul purtat intre Apple si Epic nu duce absolut nicaieri, cel putin pe termen scurt. Voi stiti deja povestea, o sa reiau pe scurt pentru cei care au ratat. Recent, Fortnite a primit un scurt update prin care micro-tranzactiile evitau taxele de 30% impuse de catre Google si Apple; toti banutii ajungeau direct la Epic, printr-o metoda de plata noua. La scurt timp, Apple a eliminat jocul Fortnite din magazinul lor de aplicatii (pentru incalcarea termenilor din contract) iar Epic a inaintat un proces impotriva lor. La un interval de timp a intervenit si Google, eliminand jocul din magazinul Google Play. Pe scurt, asa a inceput micul razboi corporatist.

Ce s-a mai intamplat intre timp? Pe contul de twitter Epic Games Newsroom a fost publicat un nou „abuz” din partea companiei Apple. Pe langa eliminarea jocului, recent au eliminat complet suportul dezvoltatorilor, banand accesul la uneltele de dezvoltare pentru platformele iOS si Mac. Mi se pare normal un astfel de raspuns, dupa videoclipul postat pe canalul de youtube, care face referire la evenimentul din 1984; va las un link direct aici.

La inceput parea un simplu plan de marketing insa aceasta intamplare arata ce se poate intampla daca regulile sunt incalcate. Foarte important, Google nu a primit acelasi tratament din partea lui Epic desi au eliminat jocul din Google Play. Cel mai probabil, ar avea legatura cu metoda de instalare a jocului pe Android, in ciuda restrictiei. Oare Google, va calca in final pe urmele lui Apple? Asta doar pentru a lovi si mai puternic in Epic Games.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate