Sari la conținut

Take-Two Interactive a inregistrat domeniul GTA Vice City Online


BoGdY

Postări Recomandate

Take-Two Interactive, compania care detine Rockstar Games, a inregistrat aparent un nou domeniu numit Grand Theft Auto Online. Ei bine, cu aceasta ocazie s-au adeverit o parte din zvonuri. Dupa o perioada

indelungata de aproape sapte ani de la lansarea jocului GTA V pe PS3 si Xbox 360; timp in care nu am primit nicio informatie cu privire la urmatorul titlu din serie. Intre timp, cateva rapoarte ne-au sugerat faptul ca GTA VI s-ar afla in primele etape de dezvoltare si cel mai probabil nu va fi lansat foarte curand.

Pentru Rockstar Games situatia este roz in prezent, vor lansa GTA V pentru urmatoarea generatie de console, deci treaba merge bine, nu? Nu vom vedea foarte curand un titlu nou, estimez o perioada pana in anul 2023. Aparent, un utilizator de pe reddit a gasit domeniul respectiv inregistrat de Take-Two Interactive. Link-ul catre domeniul inregistrat, poate fi accesat mai jos sau de aici.

Sa fie oare un simplu domeniu achizitionat de companie pentru un singur proiect? Sau un joc de sine statator intr-un final. Personal pe asta mizez, un remake sau cel putin o remasterizare a jocului Grand Theft Auto Vice City. Este foarte putin probabil sa mai vedem inca un joc plasat in Los Santos, atat GTA V si San Andreas au povestea concentrata in jurul locatiei.

 

Sursa:ZonaIT

gta-vice-city-v-rock.thumb.jpg.46a94a6ef2e8054d3d91b072008f04f1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate