Sari la conținut

Riot Games ÎNFIINȚEAZĂ CONSILIUL DE OFERTE ÎN URMA ACORDULUI NEOM


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.e6733c86052bc0642118b830ea63c89d.png

\

Ca urmare a controversatului parteneriat cu NEOM, Riot Games urmează să zdruncine modul în care gestionează acordurile globale.

Acest nou consiliu de tranzacții la nivel global își propune să ofere transparență la nivelul întregii companii pentru toate ofertele de dezvoltare a afacerilor și sponsorizări pe piețele globale ale Riot Games. Noul consiliu va participa la membrii echipei Global Esports, divizia de impact social Riot Karma, alături de echipe legale și de diversitate și incluziune.

Știrile decurg din spatele LEC anunță un nou parteneriat cu noul oraș al Arabiei Saudite NEOM. Acordul a fost repede în termen de 24 de ore, după ce personalul LEC, inclusiv rotile și talentul au solicitat LEC să anuleze acordul.

Problema a fost, printre altele, LEC se mândrește cu incluziunea sa. Un brand construit în jurul distracției, a fi tu însuți și a accepta alte persoane. Știrea a fost chiar dezvăluită de către LEC, care la vremea respectivă era o variantă LGBTQ + a logo-ului LEC. Din fericire, afacerea a fost retrasă. Dar faptul că a ajuns chiar în acea etapă a provocat o undă de șoc în rândul fanilor LEC și a talentelor.

Acordul nici măcar nu a fost cunoscut talentului LEC decât cu 24 de ore înainte de a fi dezvăluit pe Twitter. A fost nevoie de doar câteva momente pentru ca o serie de angajați să se ducă pe Twitter și să-și exprime șocul.

 

VINE SCHIMBAREA SAU ESTE DOAR UN SENTIMENT GOL?

image.thumb.png.3eb8ff7658e327b15821f334d7e66c69.png

 

 

Această veste pare un semn bun de la Riot Games. Cu toate acestea, este nevoie de prudență atunci când împingeți înainte. Acordul NEOM nu numai că a evidențiat lipsa îngrijirilor cuvenite din partea factorilor de decizie de la Riot / LEC, ci că, spunând personalului LEC doar cu o zi înainte, știau pe deplin problemele pe care le va provoca.

Parteneriatul NEOM cu LEC a fost fără îndoială lucrativ. Statul saudit prin numeroasele sale căi și acțiuni investește puternic în toată Europa și, cu siguranță, nu doar în sporturi. Un parteneriat recent cu BLAST, care este chiar mai semnificativ decât acordul LEC, nu a fost încă redus, iar din momentul publicării, este încă mult înainte.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate