Sari la conținut

Remnant: From the Ashes va fi gratuit pe Epic Games Store saptamana viitoare


BoGdY

Postări Recomandate

Remnant-From-the-Ashes.thumb.jpg.c117c575895e84c9a0adfb27ed9f0813.jpg

Deja ne-am obisnuit cu Epic Games Store si jocurile gratuite pe care le ofera. Din cand in cand insa, vine cate un titlu mare, iar acum ne pregatim pentru un alt astfel de moment. Este vorba despre Remnant: From the Ashes, un joc lansat in a doua jumatate a anului trecut si este o combinatie interesanta intre Dark Souls si un joc shooter.

A trecut aproape un an de la lansarea lui Remant: From Ashes. In aceasta perioada jocul a primit un nou mod survival, un mod hardcore si un DLC cu misiuni single-player. In plus, pe 20 August acesta va mai primi un ultim DLC. Acesta va completa povestea din modul single-player care este putin cam confuza.

 

The-Alto-Collection-1120x630.thumb.jpg.97e2f66110672eae2079a07e3dd0af5e.jpg

Celalalt joc pe care il vom primi pe langa Remnant: From the Ashes este The Alto Collection. Pentru cei care nu stiti ce este cu aceste jocuri, vorbim despre Alto’s Adventure si Alto’s Odyssey; doua jocuri de mobile in care te vei da cu placa de snowboard in peste 120 de niveluri. Va trebui sa iti folosesti reflexele si abilitatea de a rezolva puzzle-uri.

Colectia de jocuri Alto nu a fost nici macar lansata pe PC, astfel va debuta oficial saptamana viitoare si va fi gratuita pe Epic Games Store. Intre timp, nu uitati sa adaugati in librarie jocurile de saptamana aceast: Wilmot’s Warehouse si First episode of 3 out of 10.

 

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate