Sari la conținut

PlayStation a facut o miscare egoista in ceea ce priveste Marvel’s Avengers


BoGdY

Postări Recomandate

avengers.thumb.jpg.e96182d8e3da5b5c564bb8b9fd4e3fb9.jpg

Ne mai desparte doar o luna de lansarea lui Marvel’s Avengers. Daca sunteti fani al acestui univers de super-eroi, cu siguranta incepeti sa cautati informatii despre jocul ce urmeaza sa apara. Din pacate, astazi am aflat si niste vesti mai putin bune. Se pare ca PlayStation a decis ca nu vrea sa-si imparta din desert cu nimeni. Doar ca in acest caz desertul este Spider-Man, iar restul sunt jucatorii de pe PC si Xbox.

Aparent Spider-Man va fi un caracter jucabil in Marvel’s Avengers, doar ca va fi disponibil doar pe versiunile de PlayStation 4 si 5, atunci cand cea din urma va fi lansata. Alaturi de acesta, vor fi si cateva misiuni exclusive si ceva DLC-uri vizuale. Si in cazul in care sperati ca va fi vorba despre o exclusivitate limitata, ati ghicit intr-o oarecare masura. Sunteti fani Spider-Man si il vreti in Avengers? Scoateti cardul si aruncati-l spre Sony; au ei restul.

Se stie deja ca suntem fani infocati ai universului Marvel, insa suntem si fani PlayStation. Suntem onorati sa lucram alaturi de ei pentru a oferi avantaje jucatorilor de pe PS. Acestia vor avea acces exclusivist la anumite Community Challenges, unde PlayStation Nation va fi unita pentru a indeplini misiunile si pentru a-si revendica premiile. Cand vine vorba despre cosmetice, jucatorii de pe PlayStation vor avea acces in exclusivitate timp de 30 de zile la costume legendare, emote-uri legendare, takedown-uri epice si un nameplate pentru fiiecare super-erou. Asta se aplica si celor sase eroi din momentul lansarii jocului.Andy Wong, Community & Social Media Manager, Crystal Dynamics

Spider-Man-PS4.jpg.165c4f588bb8ec26562f01705f3b4840.jpg

Spider-Man va fi si el exclusiv doar pentru 30 de zile?

Aceasta intrebare este ceva mai sensibila. PlayStation detine teoretic drepturile pentru omul paianjen, iar asta nu inseamna decat ca pot face cam ce vor cu el. Daca japonezii vor hotara ca si jucatorii de pe PC si Xbox merita sa joace cu Spider-Man, atunci decizia va fi doar a lor. Daca isi continua jocul egoist, din partea mea pot sa si-l blocheze cu lacat, ca nu ma voi obosi sa recomand cuiva Marvel’s Avengers pe PlayStation, doar din acest motiv.

Pentru cei care au depus o pre-comanda pentru Marvel’s Avengers, vin si cu vesti bune. In perioada 7-9 August vor primi chei de acces intr-un Beta Test exclusiv. Desigur, aceasta promotie este valabila doar pe PlayStation 4. Partea buna este ca macar nu este nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a te bucura de Open Beta-ul ce va urma pe 14-16 August, respectiv 21-23 August.

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate