Sari la conținut

COD Modern Warfare nu mai poate fi instalat pe un SSD de 256GB!


Shad0w

Postări Recomandate

image.png.18a2aee964375678f716a7ae54b31fb0.png

M-am lasat de COD Modern Warfare de ceva vreme, iar principalul motiv era ca imi manca prea mult spatiu. Bine, asta combinat cu vitezele jalnice de download imediat dupa un update. Se pare totusi ca lansarea Sezonului 5 a creat o noua problema. Daca aveai din intamplare un SSD de 240GB sau 256GB pentru jocuri, sau in cazul asta pentru joc, acesta nu va mai fi util.

Dupa ultima actualizare, Modern Warfare a trecut de pragul de 200GB sau 214,895,564,416 biti. Asta ar insemna ca teoretic, mai ai inca vreo 20-30GB liberi; gresit! Cu tot cu fisierele necesare instalarii, vei avea nevoie de aproximativ 242GB de stocare pentru aceasta minunatie de joc. Deeeci, iti poti lua adio de la ideea de a tine doar acest joc pe un SSD mai mic de 480GB.

De ce este atat de mare COD Modern Warfare?

Despre asta am mai discutat si in trecut, dar cred (ca sa nu par prea dramatic) ca are legatura cu faptul ca jocul este foarte prost dezvoltat. Probabil in graba de a-l lansa, flacaii de la Infinity Ward nu au mai stat sa faca si compresia fisierelor. In plus, fiecare update trebuie sa fie si el la fel de mare, deoarece se tot inlocuiesc fisiere. Pe scurt, fie dezvoltatori lenesi, fie un publisher foarte hotarat sa scoata bani dintr-un joc care este, peste toate astea, bun.

Cred totusi ca in acelasi timp, COD Modern Warfare are de pierdut pe urma acestei probleme. Combinatia dintre dimensiunea exagerat de mare, vitezele de download mici din strainatate si faptul ca oricum serverele merg ca un $%!#, nu este deloc sanatoasa. Deja sunt destule motive pentru care gamerii ar putea sa se indrepte spre alte titluri multiplayer. Iar toata chestia asta se impute si mai rau. Jucatorii care au platit pretul full pentru joc sunt aruncati pe aceleasi servere cu toti cei care joaca COD Warzone gratuit. Nu trebuie sa explic de ce este rea chestia asta, nu?

                        sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate