Sari la conținut

Ce noutati aduce sezonul 5 din Call of Duty Modern Warfare?


BoGdY

Postări Recomandate

Call-of-Duty-Modern-Warfare-Sezonul-5-2048x1021.thumb.png.95c0032362dc84b940bf35a9eff2d36e.png

Call of Duty Modern Warfare a ajuns deja la al cincilea sezon, iar in acest articol vom vedea ce aduce nou. Se pare ca noul sezon se va concentra in principal pe Warzone; pana la urma acesta este modul aducator de bani pentru Activision-Blizzard. Schimbarile includ abilitatea de a duce lupte pe stadionul de fotbal innacesibil pana acum si de a prada trenul care ascunde loot. Puteti vedea trailerul noului sezon mai jos.

 

Sezonul 5 din Call of Duty Modern Warfare poate fi pre-incarcat de pe acum. Pe PlayStation 4 acesta ocupa 36GB. Nu se stie insa daca va avea aceeasi dimensiune si pe PC si Xbox One. Detaliile complete nu sunt inca publice, insa stim cu siguranta ca vom avea parte de un nou Season Pass. In plus, arme noi, o noua factiune numita Shadow Company; aceasta va aduce la randul ei noi operatori.

Shadow Company este o companie militara privata care activeaza in afara granitelor Armistice. Formata din fosti membri ai Coalition si Allegiance, Shadow Company are propriile valori si un scop personal. Operatorii din Ostensibly Allegiance s-au saturat de progresul Coalition sub conducerea lui Captain Price. In acest fel, Shadow Company este o grupare formata fara compromisuri, pregatita sa il ia cu asalt pe Mr.Z in Verdansk si sa infrunte atacurile teroriste in mod direct. Toti sunt experti in aceasta arie si au experienta militara, iar acest trio este gata sa schimbe situatia din Verdansk.

Call of Duty Modern Warfare si Warzone sunt disponibile pentru PC, Xbox One si PlayStation 4. Sezonul 5 incepe maine (5 August). Ce asteptari aveti de la noul update si vreau sa-mi spuneti in comentarii, ce mod de joc este preferatul vostru. Personal joc multiplayer-ul full, intrucat Warzone nu prea m-a atras nici la inceput.

 

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate