Sari la conținut

Abonatii PlayStation Plus vor primi Modern Warfare 2 Remastered gratuit


BoGdY

Postări Recomandate

Modern-Warfare-2-Remastered-PlayStation-Plus.thumb.png.0d78f847770096a0974ba1a473dff77b.png

 

 

Sony a anuntat jocurile gratuite oferite abonatilor PlayStation Plus pe luna August 2020. Acestea sunt Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered si Fall Guys: Ultimate Knockdown. In timp ce al doilea titlu nu cred ca va atrage foarte multi doritori, MW2 Remastered este un joc mare. Mai interesant este ca a fost si lansat recent, astfel multi n-au apucat inca sa-l cumpere. Acum este o ocazie numai buna sa va faceti abonament PS Plus, fie el si pentru o luna.

Activision-Blizzard si PlayStation au mai oferit nu de mult, Call of Duty WWII tot prin intermediul PlayStation Plus. Pare ca este ceva intelegere la mijloc. Mai ales ca si in cazul lui Modern Warfare 2 Remastered, perioada de download este mai lunga. In acest fel, puteti sa descarcati jocul chiar acum si va fi disponibil pana pe 31 August. Ba chiar am facut si un review al acestui joc cand a fost lansat.

 

 

 

 

Inca un week-end de multiplayer gratuit pe PlayStation 4

Pregatiti-va de joaca pentru ca PlayStation ofera inca un week-end de multiplayer gratuit. Acesta incepe pe 8 August ora 00:01 si se incheie pe 9 August la ora 23:59. In acest fel aveti o sansa sa incercati PlayStation Plus, pentru a vedea ce beneficii aduce abonamentul; desigur, pe langa jocurile gratuite care oricum valoreaza mai mult decat cei 40 de lei pe luna cat e abonamentul.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate