Sari la conținut

Ce noutati aduce FIFA 21 si cum s-a adaptat pandemiei?


BoGdY

Postări Recomandate

Cu cat ne apropiem de toamna, cu atat primim mai multe detalii despre urmatoarele jocuri ce stau sa apara. Pe aceasta cale, astazi discutam putin despre FIFA 21. Ce aduce nou editia de anul acesta si poate mai important decat atat, cum a fost afectat jocul de pandemie? Pe masura ce campionatele au fost intarziate sau chiar anulate, cred ca va fi un an interesant pentru FIFA; un an in care jocul trebuie sa revina pe o traiectorie buna si sa repare greselile ce-l bantuie de ani de zile.

Prima mare schimbare a lui FIFA 21 este fix fata acestuia. Coperta jocului a fost regandita, iar pe fata acesteia apare Kylian Mbappe. Tanarul jucator francez este alegerea pentru coperta tuturor editiilor de an a jocului. Din cate se pare, accentul este pus insa pe tineri. Dupa cum am vazut si in teaser-ul de zilele trecute, nume precum Joao Felix si Trent Alexander-Arnold i se alatura atacantului de la PSG in materialele de promovare.

Cum raspunde FIFA 21 in fata epidemiei de coronavirus?

FIFA 21 are de infruntat mai multe provocari decat titlurile trecute. De ce zic asta? Pe langa plangerile anuale ale fanilor (bine intemeiate de altfel), echipa a avut de-aface cu o schimbare mare a sportului care inspira jocul. Odata cu epidemia de coronavirus, fotbalul a fost oprit; campionatele din toata lumea au suferit amanari sau chiar anulari. In plus, pentru a ramane cat mai autentic ar trebui eliminati si fanii, ori modificate anumite reguli precum numarul de schimbari. Probabil de aspectele astea nu se va atinge nimeni, insa sunt curios ce se va intampla cu transferurile si roster-ul actual.

Pare insa ca EA a inteles ca gaming-ul este important in aceasta perioada, astfel vedem un focus puternic pe ideea de a juca impreuna. FIFA 21 este prezentat dintr-o perspectiva mai personala, in care vedem jucatorii acasa, nu pe teren. In acest fel cunoastem oamenii, nu doar fotbalistii.

Schimbari de gameplay si modul de cariera… intr-un final!

Daca ma omora ceva in legatura cu vechile titluri din serie, cu siguranta vorbeam de modul de cariera. FIFA 21 va avea o misiune foarte grea in a repara esecul care a fost 20 cand vine vorba de cariera. Nu doar ca a fost lansat cu acest mod aproape nejucabil, dar pe masura ce problemele erau reparate, incepeau sa se vada neajunsurile. EA promite ca anul acesta va fi insa diferit, iar eu nu pot decat sa sper. Pana atunci tot FIFA 2005 si 2007 au cele mai tari mecanici de cariera.

Pe langa asta, cand intrebi orice jucator de FIFA ce uraste cel mai mult la joc raspunsul va fi similar; oricati oameni ai intreba. Inconsistenta jocului, momentele „de aur” din minutele 45+2 si 90+2 cand pare ca jocul se strica ca sa iasa bine rezultatul si multe alte probleme de acest fel au bantuit seria. FIFA 21 va introduce noi mecanici si sper ca aceasta pauza (pana la urma) pe care am avut-o de la fotbal sa se traduca printr-o experienta mai buna. Daca se va adeveri contrariul, probabil baza de jucatori nu va scadea, insa calitatea acesteia se va duce incetul cu incetul.

Tot din trailer aflam si despre noul icon din joc, Eric Cantona. Bataus de fani, francez arogant si un jucator legendar, demn de aceasta distinctie. Poate ca nu a fost cel mai rafinat om care sa calce iarba, insa a stiut sa se faca simtit. Probabil nu-l voi avea vreodata in echipa mea din FIFA Ultimate Team, dar macar sa apuc sa-l folosesc cu imprumut cateva meciuri.

 

Sursa:ZonaIT

FIFA-21-Feature.thumb.jpg.7a84380d7e8103d80a74c7f779d4b35b.jpg

FIFA-21-Cantona.png.62d1ad7056725b31ce9c00010b600347.png

FIFA-21-Career-Mode.png.61a8c04b4a398c8a87f81ea30a8d09b7.pngFIFA-21-Gameplay.png.12165040a42d4ffb3404dd6c9f7c8729.png

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate