Sari la conținut

Grand Theft Auto V se va lansa si pe Playstation 5


BoGdY

Postări Recomandate

Lansat initial pentru PS3 si portat pe PS4, titlul celor de la Rockstar va ajunge in 2021 si pe Playstation 5. Practic un remaster.

Anuntul a fost facut de cei de la Rockstar prin intermediul unui trailer care nu este deloc next-gen, ci doar un trailer normal. In schimb, conform descrierii de la video, titlul va beneficia de imbunatatiri pe partea grafica astfel incat sa poata impresiona pentru a treia oara.

The new generation versions of GTAV will feature a range of technical improvements, visual upgrades and performance enhancements to take full advantage of the latest hardware, making the game more beautiful and more responsive than ever.

Trailerul nu a avut o receptie foarte pozitiva: are 36000 de like-uri si 17000 de dislike-uri la ora actuala. Probabil la numarul mare de discutii legate de GTA VI care au avut loc in mediul online, fanii seriei (printre care si eu) aveau alte asteptari. Pe de alta parte, e de inteles de ce Rock$tar a luat aceasta decizie: acum cateva saptamani Epic Games Store au oferit titlul pentru PC gratis, iar magazinul virtual efectiv a cedat – dovada ca inca exista suficienta cerere pentru acest titlu.

Sursa:ArenaIT

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate