Sari la conținut

GOG Galaxy primește integrare oficială pentru Epic Store


BoGdY

Postări Recomandate

Epic Games Store și launcher-ul său tind să fie foarte săraci și cam jalnici la partea de funcții. Vă jur că nu e atât de greu de implementat un coș de cumpărături. O poți face fără să știi exact ce faci, bâjbâind prin întuneric până când nu mai dă erori. Dar are o grămadă de jocuri gratuite și Untitled Goose Game. Așa că ce e de făcut? Eh, acum îl poți înlocui în mod oficial cu GOG Galaxy. Bine, Launcher-ul, nu și magazinul.

Până acum îți puteai popula biblioteca de pe GOG Galaxy cu jocurile de pe EGS doar folosind o extensie creată de comunitate, cu anumite probleme, limitări și chestii lipsă. Dar acum aveți parte de o funcție de interconectare realizată chiar de către Epic, ceea ce înseamnă că puteți activa sincronizarea și puteți uita că aveți EGS instalat.

Bine, jocurile vor fi lansate în execuție tot prin EGS (deși multe dintre ele nu au DRM și pot fi lansate fără el), dar aveți acum componenta socială oferită de GOG Galaxy 2.0 și toate cele.

Merită menționat că aceasta este doar a doua integrare oficială a unui alt magazin în GOG Galaxy, singurul alt serviciu disponibil cu sprijinul proprietarului fiind Xbox Live. Restul tot se folosesc de implementări terțe.

Sursa:ZonaIT

 

 

 

gog-galaxy-2.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate