Sari la conținut

CS: GO: ESL ONE COLOGNE 2020 MUTAT OFICIAL ONLINE


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.a7821e2e08d4c04f62764c74a832615c.png

În ciuda încercărilor de organizare a turneului pe LAN, ESL One Cologne 2020 va avea loc online.

 

Premier CS: Evenimentul GO ESL One Cologne va avea loc online datorită pandemiei COVID-19 în curs, a anunțat organizatorul turneului astăzi. Evenimentul va fi împărțit în patru turnee regionale, care vor avea loc la sfârșitul lunii august cu un fond colectiv de premii de 500,000 USD.

 

Programat inițial să aibă loc în iulie, evenimentul din Köln a fost împins înapoi spre august în încercarea de a-l ține pe LAN. Ulterior, ESL a avut în vedere organizarea turneului în a mediu de studio în Köln, Germania. Întoarcerea LAN a devenit puțin probabilă datorită restricțiilor globale de călătorie în ceea ce privește țări precum Statele Unite, Rusia și Brazilia.

Evenimentul va fi live cu 500,000 USD din fondul de premii inițial de 1,000,000 USD. Celelalte 500 de milioane de dolari vor fi adăugate la rezervele de premii ale IEM Katowice și ESL One Cologne 2021. În ceea ce privește ESL Pro Tour, ESL One Cologne 2020 nu va fi considerat un eveniment al Campionatului Masters. Nu va conta, de asemenea, în sezonul 3 al Intel Grand Slam.

 

COLOGNE GOES REGIONAL

 

ESL One Cologne 2020 va fi împărțit în patru evenimente regionale, care au loc în Europa, America de Nord, Asia și Oceania. Europa va găzdui 16 echipe cu 325,000 de dolari la ofertă, în timp ce America de Nord va vedea opt echipe să lupte pentru un fond de premii de 135,000 de dolari. Atât Asia cât și Oceania vor avea patru echipe care vor concura pentru un fond de premii de 20,000 USD.

ESL a dezvăluit, de asemenea, multe dintre echipele invitate la eveniment, inclusiv numărul unu mondial actual BIG, campioanele domnitoare Team Liquid, Natus Vincere, Astralis și Evil Geniuses. Echipele finale participante pentru fiecare regiune vor fi decise prin Clasamentul Mondial ESL. Fiecare invitație rămasă va fi dezvăluită pe 20 iulie.

Diviziunile europene și nord-americane ESL One Cologne 2020 vor începe să concureze pe 18 august. Asia și Oceania încep competiția pe 25 august.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate