Sari la conținut

Așa rată Crysis Remastered pe Switch


BoGdY

Postări Recomandate

Țin minte și acum, când a apărut varianta demonstrativă a lui Crysis. Jocul arăta excelent și se mișca bine pe un Athlon64 cu un Radeon X1950 Pro. Bine, erau alte standarde atunci, era pe 800×600, era pe DirectX 9 și mergea pe la 40-50 de cadre pe secundă. Acum, însă, trăim în viitor. Unde avem parte de sisteme noi de gaming ce sunt capabile să ruleze Crysis la 30 de cadre pe secundă în 720p…

Bine, este vorba de Crysis Remastered, ce nici nu cred că ar funcționa pe PC-ul acela vechi, atât pentru că adaugă o grămadă de efect noi, cât și pentru că acel PC rulează în acest moment Lubuntu.

Totuși, puteți măcar să vedeți cum arată Crysis pe un Switch. Ceva ce înainte necesita o monstruozitate de PC pentru a fi rulat pe detaliu maxim acum merge pe ceva ce încape în mâinile voastre. Acum cu explozii mai maxime și rechini mai rechini:

Varianta de Switch va sosi pe 23 iulie, iar cea de PC/Xbox/PS4 ar trebui să sosească mai târziu. Probabil aia va arăta mai bine. Sau măcar va fi în stare să folosească mai mult de un nucleu.

Sursa:ZonaIT

 

 

 

 

Crysis-Remastered.jpg

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate