Sari la conținut

Un nou campion este la orizont. „LILLIA, THE BASHFUL BLOOM”


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.5142637d3c51a82f02f95921e57add62.png

 

După ce a fost tachinat cu puțin peste o lună în urmă prin Riot's Foaia de parcurs a campionilor, Lillia a fost în cele din urmă scoasă la iveală. Ea va îndeplini rolul unui jungler magic de a face distrugeri, cu potențialul de a se încadra într-un rol de sus sau de susținere.

 

CEL MAI NOU JUNGLER DE PE RIFT

 

Lillia se alătură categoriilor de campuri de dificultate de nivel 1, având un kit foarte sincer și simplu. Sursa sa primară de putere provine de la a putea produce distrugeri magice în mod eficient în sferturile apropiate. Deși poartă unele asemănări vizuale cu Neeko, stilul de joc al lui Lillia va diferi ușor.

Fiind îngrijiți în primul rând la rolul din junglă, abilitățile Lillia vor trebui să poată elimina o cantitate corectă de daune pentru a compensa lipsa ei de vindecare. Prin pasivul ei, există șansa ca Lillia să găsească o anumită linie de succes împotriva meciurilor cu tancuri. A fi capabil de a face daune adevărate este un bonus uriaș, unul care nu se regăsește în multe amenințări magice - în special junglerii magici.

 

 

SCHIȚA DE ABILITATE A LUI LILLIA

 

 

PASIV - BOUGH-LADEN BOUGH

 

  • „Abilitățile lui Lillia aplică Dream Pust, care reprezintă o parte din sănătatea maximă a țintei ca pagube magice pe o durată.”
  • Pasiva lui Lillia o va ajuta să găsească mult succes în privința țintelor mai mari ale bazinului de sănătate, cum ar fi tancurile și monștrii epici. Numerele sunt încă în aer, deși există posibilitatea ca ea să poată topi cu tancurile cu ușurință în etapele ulterioare ale jocului.

 

Q - LOVITURI ÎNFLORITE

 

  • „Lillia își învârte ramura în aer și face daune magice inamicilor din apropiere, făcând daune adevărate celor de la marginea exterioară a cercului. Când aterizează cu succes atacul, Lillia primește și viteza de mișcare. ”
  • Abilitatea ei de Q se compara cu ușurință cu Q-ul lui Darius - Decimate, doar o versiune de deteriorare magică a acesteia. În inelul interior, acesta afectează pagube magice. Inelul exterior acționează ca un punct dulce pentru daune adevărate asupra țintelor. De asemenea, obține un tampon de viteză de mișcare temporară după debarcarea abilității, care îi permite să zboare inamicii în corp cu corp.

 

 

W - ATENȚIE! EEP!

 

  • „Lillia încheie o grevă imensă cu ramura ei, făcând daune magice inamicilor. Dușmanii din centrul impactului primesc mai multe daune. ”
  • Lillia's W se inspiră din cea de-a treia distribuție din Q de Aatrox - The Darkin Blade. Abilitatea funcționează identic cu cele ale lui Aatrox, făcând daune într-un loc dulce din centrul slamului Lillia.

 

E - ÎNVÂRTIT

 

  • „Lillia are un vârf de vârtej, provocând pagube magice inamicilor și încetinindu-i o durată. Dacă Swirlseed-ul lui Lillia va rata, va continua să se rostogolească până când va lovi un inamic sau va intra în coliziune cu terenul. "
  • Dacă vă amintiți pagina de drum Champion postată luna trecută, abilitatea lui Lillia E a fost tachinată ca o orbă rulând pe o bandă până la coliziunea cu bariera de alcove din banda de sus. Există posibilitatea ca, cu cât „rotația” să se rostogolească, cu atât efectul său lent poate dura. În caz contrar, Lillia va putea folosi în continuare capacitatea de a trage și asedia.

 

R - LILTING LULLABY

 

  • „Lillia aruncă o luptă asupra inamicilor și a celor afectați de praful ei de vis devine tot mai încetinită înainte de a adormi o durată de timp. Când sunt treziți de pagube, inamicii vor suferi daune magice suplimentare. ”

 

 

Probabil una dintre cele mai schimbătoare abilități din League of Legends, Lillia acționează ca o luptă majoră în echipă. Dacă va putea să-și folosească abilitatea de Q pe o întreagă echipă, ea și aliații ei pot alege în esență orice țintă pe care ar dori-o într-un interval de timp mic. În afară de aceasta, această abilitate finală are potențialul de a stabili alte ultimate, cum ar fi comanda lui Oriana: Shockwave sau Miss Fortune's Bullet Time.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate