Sari la conținut

Stadia primește jocuri noi


BoGdY

Postări Recomandate

Dacă mai țineți minte Stadia, atunci probabil v-ar interesa să aflați ce jocuri mai primește acest serviciu de game streaming (în sensul de jucat prin streaming, nu privit streaming).

Google a anunțat că platforma sa va primi încă 16 jocuri până la sfârșitul acestui an și chiar a dezvăluit care sunt acestea.

Pe listă sunt câteva nume foarte mari. Spre exemplu, vom avea parte de Sekiro Shadows Die Twice, vom avea parte de Hitman 1, Hitman 2 și de Hitman 3, de Serious Sam 4, de… Dead by Daylight. Bine, jocul acesta va veni pe Stadia cu o serie de funcții exclusive, ce permit publicului să afecteze jocul în sine.

Vor fi și câteva jocuri exclusive, precum Orcs Must Die 3 și ceva nou de la studioul Splash Damage, ce a creat ceva numit Outcaster. Vom mai avea parte și de titluri făcute doar pentru Stadia de către studiourile Supermassive și Harmonix, dar nu este clar când sau ce sunt.

Important este că Google Stadia nu a murit și va șchiopăta în continuare fie până ce compania se va sătura de el, fie până ce va fi ce a promis.

 

Sursa:ZonaIT

 

VESTI_DESPRE_GOOGLE_STADIA_-3.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate