Sari la conținut

Civilization 6 adaugă vampiri


BoGdY

Postări Recomandate

Civilization 6 continuă să abordeze destul de diferit seria față de predecesorii săi. Conținutul nou pe care îl primește jocul, ca parte din Frontier Pass, începe să devină din ce în ce mai bizar.

Următoarea bucată de DLC a jocului adaugă Etiopia, pentru cei care încă mai au pretenția să aibă parte de ceva oarecum serios. Sau dacă nu serios, măcar în spiritul unui soi de lecție istorică. Sau dacă nu lecție istorică, măcar ceva ce poate fi considerat să aibă oarecum rădăcini în lumea reală.

Pe lângă asta, DLC-ul adaugă și un set de reguli opționale ce vă permite să activați niște societăți secrete. De ce sunt opționale? Adică, nu e de parcă nu ar fi diverse grupuri de interes prezente în lunga istorie a lumii, ce au încercat să comploteze în secret. Eh, da, erau, mai sunt pe alocuri. Dar alea nu erau formate din vampiri, alchimiști sau cultiști.

Pentru că asta primește Civilization 6. Ghilde secrete ce vin cu diverse obiective, diverse puteri speciale, diverse bonusuri, clădiri și chiar unități. Una din societăți, Sanguine Pact, chiar vă dă o unitate de luptă nouă, un vampir. Literalmente un vampir, chiar arată puțin a Vlad Țepeș (deși noi, ca civilizație, suntem în continuare ignorați, și dacii, și tracii și toată lumea din colțul ăsta din planetă). Alte facțiuni includ alchimiștii de la Hermetic Society, ce pot să vadă linii magice, Void Stingers ce încearcă să invoce zei ancestrali, și The Owls of Minerva, păpușarii din spatele cortinei, uneltind și spionând din culise, ce oferă bonusuri de comerț… și… a căror clădire specială este… o bancă.

Cred că cineva probabil le va trimite celor de la Firaxis un e-mail în curând despre cum acea ultimă facțiune se cam sprijină pe anumite… idei… poate stereotipuri…

Oricum, DLC-ul va fi disponibil pe 23 iulie. Îl veți putea accesa doar dacă aveți și unul din expansion-urile anterioare, pe lângă jocul de bază.

 

Sursa:ZonaIT

 

 

 

CIvilization-Rise-and-Fall.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate