Sari la conținut

Microsoft Flight Simulator apare luna viitoare


BoGdY

Postări Recomandate

Visul vostru de a explora cam întreaga planetă într-un simulator aerian (mai complex ca cel din Google Maps) este pe cale să se împlinească. Microsoft Flight Simulator a primit o dată de lansare oficială, ziua de 18 august 2020.

Atunci veți avea posibilitatea ed a vă urca într-o reconstruire fidelă a unui avion și de a-l pilota prin lumea întreagă, vizitând cam toate aeroporturile posibile. Mici, mari, detaliate, minuțios reconstruite și pe alocuri populate.

Fiind vorba de un simulator de zbor autentic, sper că aveți la îndemână măcar un HOTAS, ca să nu zic de pedale, panouri de instrumente și varietatea de alte chițibușuri ce vor face experiența mai verosimilă.

Că veni vorba, din moment ce apare acum Microsoft Flight Simulator, n-ar fi timpul să primim o nouă generație de joystick-uri? De când Saitek a fost cumpărat de către Logitech, tot mă așteptam să lanseze noutăți, nu doar să schimbe culorile aparatelor existente. Tare aș vrea să văd o generație nouă de HOTAS-uri pe piață. Aveam speranțe de la cel făcut de Mad Catz pentru Star Citizen, dar compania a dat faliment în timp ce făceam review-ul unui mouse de-al lor.

 

Sursa:ZonaIT

 

microsoft-flight-simulator.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate