Sari la conținut

Tocmai și-a anunțat Ibrahimovic plecarea? "Eu nu sunt jucător de Europa League! Nu ăsta e Milanul meu"


Erikutz

Postări Recomandate

image.thumb.png.9bce211099428331f1b6ffd914a76a29.png

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a impresionat de la revenirea la AC Milan, însă veteranul din ofensiva italienilor a dat de înțeles că sunt șanse mici să mai rămână la clubul de pe San Siro.

 

 

 

Atacantul suedez nu este mulțumit de situația în care a ajuns AC Milan, aceea de a se lupta doar pentru a obține un loc de Europa League, și spune că sunt șanse mari să plece la finalul acestui sezon.

Ibrahimovic a recunoscut că s-a gândit la retragere în pauza provocată de pandemia de coronavirus, însă a amânat decizia pentru finalul sezonului.

 

"Ibra joacă să câștige ceva sau rămâne acasă. Mi s-a zis că o retragere în America e prea simplă, așa că am revenit la Milan. Sunt aici doar din pasiune, pentru că, practic, joc gratis. Situația aceasta cu COVID-19 a oprit tot și m-am gândit că ar putea fi un semn că ar trebui să mă retrag

bra s-a născut să joace fotbal și e cel mai bun la asta. Vom vedea ce va fi în următoarele două luni la club. Dacă asta e situația, e puțin probabil să mă vedeți la Milan în sezonul următor. Ibra nu e un jucător de Europa League, iar Milan nu e un club care să joace în Europa League", a declarat Ibrahimovic, pentru Gazzetta Dello Sport, citat de Football Italia.

Atacantul spune că nu primirea unui contract mai bun condiționează rămânerea sa la AC Milan, ci situația echipei de pe San Siro, care nu i-a propus prelungirea contractului până în prezent.

"Nu ăsta e Milanul meu, totul e diferit acum. Obiectivele nu mai sunt ce erau, cele pe care le aveam eu în minte. Vreau să-i văd luptându-se pentru titlu și pentru Champions League. Încă mă bucur să fiu pe teren, dar nu joc pentru contract.

 

Joc pentru a atinge obiectivele care mă stimulează. Nu știu dacă voi mai rămâne și la anul. Dacă aștept un telefon? Nu știu, dar nu m-a sunat nimeni până acum", a mai spus Ibrahimovic.

De la revenirea la AC Milan, în această iarnă, Ibrahimovic a evoluat în 13 partide, a înscris 6 goluri și a oferit 3 pase decisive. Înțelegerea sa cu italienii expiră la finalul acestui sezon.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate