Sari la conținut

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood > întârzie — o vreme


BoGdY

Postări Recomandate

Bine, numele său complet ar fi World of Darkness: Werewolf: The Apocalypse: Earthblood, dar prima parte nu este necesară. Cam așa cum nu numi Jedi Academy după numele său complet, Star Wars: Dark Forces 4: Jedi Knight 3: Jedi Academy.

Oricum, poate că nu este în atenția multora, dar tot este notabil pentru că tot așteptăm să apară un joc Werewolf de vreo 20 de ani. Ultimul a fost anulat prin 2000. Esența este că în Earthblood vei lua rolul unui sac de purici ce ocazional se poate transforma în om, iar misiunea ta va fi să răzbuni o planetă aflată pe moarte.

Trebuia să apară anul acesta, dar au intervenit câteva lucruri, iar acum noua sa dată de lansare este 4 februarie anul 2021. Totuși, aveți parte de un trailer nou. Îl puteți vedea mai jos. Dar înainte de asta, cred că trebuie să subliniez că nu este un joc de buget mare, fiind făcut de studioul Cyanide. Oamenii încearcă. Oricum, nu cred că va ieși la fel de rău ca Dark, mai ales că este licențiat oficial de la White Wolf/Paradox. Plus că sunt francezi ce nu lucrează la Ubisoft, așa că ar putea ieși ceva interesant.

Sursa:ZonaIT

 

werewolfimg.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate