Sari la conținut

CINE POATE FOLOSI TRONUL LCS AL CLOUD9?


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.b5758a510ba5677db56566dce5f64ce5.png

 

Cloud9 este departe și în față cea mai bună echipă din LCS, dar există unii care arată promisiunea că îi vor învinge.

În ultimii doi ani, Team Liquid a dominat LCS. Cu toate că dispariția lor va fi atât de rapidă, însă lista din 2020 a Cloud9 a depășit toate așteptările și a revendicat tronul LCS. Diviziunea lor de primăvară a fost stelară, pierzând în total două jocuri. Prima lor pierdere a fost într-un joc din sezonul regulat împotriva TSM, în timp ce cealaltă pierdere a acestora a fost destul de lipsită de importanță, deoarece a fost un singur joc într-un cel mai bun dintre cei cinci față de Evil Geniuses. În afară de asta, este o navigare lină pentru C9.

Iar acea croazieră plăcută continuă până la vară. Până acum, sunt neînvinsă cu șase victorii sub centură. Drept urmare, sunt pregătiți să facă o altă alergare la despărțirea perfectă. Este greu să vezi pe cineva care îi dă jos, ceea ce pune întrebarea cine ar putea, dacă cineva? Din fericire, neplăcerile sunt întotdeauna posibile, iar unele echipe arată îmbunătățire față de ultima divizare și un potențial decent.

 

CHEI PENTRU ELIMINAREA C9

image.png.a112b9a9b1625502b851bf1b6e659263.png

Dar mai întâi, există câteva puncte cheie pentru a înțelege despre modalitățile potențiale de a bate Cloud9. În primul rând, o echipă trebuie să aibă o sinergie puternică pe mijlocul benzii și în junglă. Nisqy și Blaber colaborează incredibil de bine și trebuie să fie potrivite. Dacă nu, este un pariu sigur, Nisqy va fi în roaming și va avea un impact puternic asupra hărții cu Blaber. Dacă aceștia doi au voie să ruleze liber, nicăieri nu este în siguranță. Acum, asta nu înseamnă că echipele trebuie să-l învingă pe Nisqy în murdărie. Însă ei trebuie să fie cel puțin dispuși să se potrivească cu roamurile și cu presiunea derapajă pe care aceștia le-au aplicat.

Următorul punct este să concentrați banda de jos. Zven și Vulcan sunt un duo uimitor, care funcționează bine atât în interior cât și în exterior. Zven, în special, este o purtare incredibilă și nu are probleme atunci când are ocazia. Soluția? Aruncați totul și bucătăria se scufundă la ei. Dacă o echipă pune destule resurse pentru a pune Zven în urmă și vă puteți asigura că mijlocul / jungla C9 nu câștigă oportunități uriașe împreună, acestea sunt pe un drum minunat către victorie.

Alături de aceste două puncte este unul ultim. Întreaga echipă trebuie să fie dispusă să lupte, să lupte și să lupte. Golden Guardians, care cel mai mult nu se așteptau foarte mult, au făcut acest lucru și au dus o luptă bună față de C9. C9 este cunoscut pentru a fi agresiv și proactiv, astfel încât scalarea nu este o opțiune pentru echipele NA. Evil Geniuses a încercat-o împotriva lor în meciul lor cu o selecție Kassadin și a devenit destul de clar acolo. Proiectul contează foarte mult, iar C9 nu este o echipă care să-și lase adversarii să se extindă. Mai simplu spus, averea favorizează îndrăznețul.

 

GENII MALEFICE

image.png.d4c3c43db6854b1faafe4e1f1380d6ac.png

Evil Geniuses este prima echipă de pe listă care are șanse. Așa cum am menționat anterior, au reușit să ia un joc din ele în playoff-uri în primăvară, dar au prezentat în mod clar în meciul lor din a doua săptămână. Indiferent, Evil Geniuses s-a cimentat ca o echipă de top trei dintr-un motiv. Anume, puterea de transport a Jiizuke. El este adesea numit punctul focal al echipei și a avut o mulțime de spectacole grozave de la sosirea în NA.

Pe lângă Jiizuke este fosta jungla Cloud9 și anul trecut MVP, Svenskeren. Cei doi creează un duo minunat și cu siguranță pot deranja bine împreună. Nu au întreaga presiune pe hartă pe care o are duo-ul C9, dar cele două sunt încă destul de bune. Și încă se îmbunătățesc. Aceasta înseamnă că prima cerință pentru a bate C9 este verificată.

Următorul este să aruncăm o privire pe banda de jos. Într-un interviu cu ESTNN, Vulcan și-a spus că cea mai mare competiție a sa pe intrare este EG-ul Bang. El a recunoscut că Zeyzal nu a fost chiar atât de grozav, dar văzând că Bang este campion mondial, el este încă un inamic formidabil. Cu o oarecare atenție din partea restului echipei sale, Bang poate folosi un avantaj și să se opună împotriva lui Zven și Vulcan. Acestea fiind spuse, va necesita resurse de la restul echipei. Dar dacă EG îl poate gestiona, Bang are puterea de a face bine pe avantajul pe care îl primește.

EG are jucătorii pentru a găsi succes, dar nu tocmai stilul de joc. Deși pot face lucrurile la începutul jocului, nu sunt deloc aproape de nivelul de proactivitate al C9 în primele 10 minute ale jocului. Acest lucru, și citirea lor despre redactarea împotriva C9 a fost grozav. Alegerea Kassadin a venit sub o tonă de foc de la analiști și comunitate și a arătat dorința de a ajunge târziu. Aceasta ar putea funcționa împotriva oricărui alt LCS, dar nu împotriva C9. Deci, EG are instrumentele pentru a face un supărat, dar trebuie să le dezvolte pentru a face acest lucru.

 

 

ECHIPA LIQUID

image.png.3217dfd35d70294feadab2e0011334b8.png

Al doilea pe lista scurtă este fostii regi ai NA, Team Liquid. Echipa arată diferit de ultimii doi ani, dar are încă jucători de înaltă calitate. Din păcate, despărțirea lor de primăvară a fost abisală. Echipa părea pierdută și a fost o surpriză imensă de văzut. Pe de altă parte, TL se pare că s-a îmbunătățit mult de când Tactical a preluat poziția ADC inițială. Dupa cateva luni, echipa lucreaza mult mai bine impreuna si arata in recordul lor de start 4-2. De fapt, jocul lor față de C9 a fost o ieșire bună și au avut șansa să câștige. S-a încheiat într-o înfrângere, dar arată potențial pentru viitor.

În primul rând, Jensen și Broxah sunt în mod evident jucători fantastici. Ambele au avut o carieră excelentă și spectacole destul de solide în această scindare. Acum, duo nu este salutat pentru că este nebun în 2v2, dar cu siguranță se pot adapta bine la situații și să răspundă în mod corespunzător. Acesta este probabil ceva pe care cei doi și echipa ar putea lucra. Dacă doresc cu seriozitate o împușcare la recuperarea tronului lor, este important să facă acest lucru.

Ulterior, banda de jos garantează atenția. Mulți se așteptau ca Tactical să fie depășit de Zven, iar în timp ce Zven este favorizat, Tactical și-a ținut foarte bine propriul său. Acest lucru este crucial pentru că CoreJJ este un jucător major pentru echipă. Dacă este deblocat pentru a crea scufundări și a coordona jocurile în jurul hărții, este o amenințare uriașă. În ultimii doi ani, TL a jucat prin fund, astfel încât să o poată face din nou.

Team Liquid este o echipă mai calculată, dar are disponibilitatea de a juca. Nu este obișnuit să-i vezi jucând super agresiv, dar cu siguranță pot fi suficient de proactivi. În plus, redactarea lor pare solidă și nu le oferă niciun dezavantaj distinct. În total, TL are potențialul de a face din nou lucruri grozave, așa cum au făcut-o în 2018 și 2019.

 

 

ECHIPA SOLOMID

image.png.d4b4a96b49ee82e338d8c1251d329c0c.png

TSM, care a ales Doublelift înainte de vară și dorește să revină în vârf. Câțiva ani nu au fost amabili cu TSM. Mult timp, spectatorii vor aminti epoca TSM dominantă, dar istoria lor recentă a fost lipsită de caracter. Din fericire, organizația are o listă foarte bună în acest moment și lucrurile par să se îmbine frumos. Dacă au scăzut C9 odată ultima împărțire, sunt capabili să o facă din nou acum.

Pentru început, TSM are like-urile lui Bjergsen și Spica, care a luat locul lui Dardoch această scindare. Bjergsen este un iconic LCS mid laner, ale cărui abilități nu trebuie niciodată subestimate. Dar Spica, care este relativ nou în LCS, nu este încă un jucător de jucător. Nu își pierde jocurile în echipă în niciun fel, dar lipsa lui de experiență poate fi exploatată. În ciuda acestui fapt, dacă Bjergsen și el pot găsi sinergie împreună, Bjergsen este un veteran care știe să rotească și să-i pedepsească adversarii.

Pe banda de jos, TSM are duo-ul veteran al lui Doublelift și Biofrost. Acum, amândoi au ridicat trofeul LCS înainte, dar performanțele lor recente au lăsat mult de dorit. Doublelift a avut parte de un izvor abisal, în timp ce Biofrost pur și simplu nu arăta la fel de bun ca suporturi precum CoreJJ și Vulcan. În ciuda acestui fapt, acești doi, ca jucători, au capacitatea de a fi mult mai buni decât sunt în prezent. Dacă sunt motivați, pot reveni.

În afară de asta, TSM trebuie să ridice acțiunea la începutul jocului. Jocurile lor timpurii nu sunt rele, dar nu sunt suficient de agresive pentru a împiedica Cloud9 să alerge peste ele. Așadar, deși pare că TSM are multe de lucru, calibrul jucătorilor și organizației lor înseamnă că ar putea avea o șansă să bată C9, dacă totul se oprește corect.

 

O POT FACE CU ADEVĂRAT?

 

Să fim sinceri, dacă Cloud9 ia în serios fiecare joc și rămâne în fruntea jocului lor, probabil că nu. Coordonarea echipei lor pare a fi mult mai bună decât a oricărui altul și fiecare este individual cel mai bun în rolul lor. Principalul lucru care îi ține cu un pas înaintea tuturor celorlalți este încrederea lor în celălalt. Cu C9, nu există niciodată o ezitare când se întâmplă o piesă. Fiecare membru avansează și se angajează pe deplin la lupte și face o diferență imensă în jocurile de înaltă presiune.

De asemenea, este important să rețineți că C9 are cei mai buni jucători, dar, probabil, cel mai bun personal de coaching și suport din spatele lor. Antrenorul reacționat este foarte inteligent și un lider excelent pentru jucători. Acest lucru are implicații uriașe în proiect și pe performanța echipei.

Așadar, deși EG, TSM și TL au potențialul de a deranja Cloud9, vor avea greutăți în acest sens. Există instrumente pe care le pot utiliza, dar echipele trebuie să se adune în ansamblu ca să-l scoată. Cu siguranță nu este imposibil și, în general, divizia C9 a pierdut. Indiferent, dacă cel puțin aceste echipe dau câinilor de top o alergare pentru banii lor, va fi o împărțire interesantă!

 

Sursa: Click

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate