Sari la conținut

Ubisoft are propriul Battle Royale, Hyper Scape


BoGdY

Postări Recomandate

Ubisoft a decis să își arunce pălăria din nou în ringul genului Battle Royale, de data aceasta cu un joc de sine stătător, nu cu DLC bunicel într-un joc foarte anost.

Jocul se numește Hyper Space, și dacă ați petrecut cumva vreun minut pe Twitch în week-end, știți deja cum arată, fiindcă faza de Closed Beta a început și toată lumea care a intrat deja face streaming. Dacă nu l-ați văzut încă, aveți mai jos un trailer de gameplay și prezentarea „viziunii” pe care o are Ubisoft pentru joc.

Și, despre ce este vorba? Adică, ce este diferit față de fiecare alt Battle Royale? Eh, în primul rând, totul se petrece într-un mediu urban, fără câmpii întinse cu iarbă ce ba apare, ba dispare, în care nu prea te poți ascunde. Nu vă gândiți la parkour aici, în stilul Assassin’s Creed, ci mai mult la genul de mișcare ce implică sărituri duble.

Dacă joci cu o echipă, moartea nu este sfârșitul, poți deveni o fantomă cu puterea de a cutreiera harta pentru a culege informații, cu posibilitatea de a reveni la viață. În locul unui nor/zid/ceva care strânge până la un punct, diversele sectoare ale hărții încep încetul cu încetul să dispară, până ce cazi prin podea în mod intenționat. Dacă dai de arma pe care o ai iarăși prin lume, vei primi o variantă îmbunătățită a sa.

Dar mai important, în loc să câștigi doar când moare toată lumea, mai poți câștiga și prin obținerea unei coroane ce apare pe hartă, într-un loc ce cu siguranță va fi pândit de toată lumea. â

În rest, este un Battle Royale. Unul ce, personal, îmi amintește de Dawngate-ul celor de la Electronic Arts.

Hyper Scape este gratuit, vă puteți înregistra la testare aici(indisponibile momentan în România), va fi lansat la un moment pentru toți, și aparent are ceva integrare ci Twitch.

Sursa:ZonaIT

Hyper-Scape.thumb.jpg.e6e41aec55440c9a28ce543f8ecf4f3b.jpg

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate