Sari la conținut

Noul Test Drive va fi dezvăluit mâine


BoGdY

Postări Recomandate

Mai țineți minte seria Test Drive? A început în ere de mult apuse, când 10 cadre pe secundă era mult. NFS a apărut din cauza lui. The Crew a apărut din cauza lui. Eh, multe jocuri de curse au apărut din cauza lui, dar acele două serii au fost făcute direct de oameni care au lucrat la Test Drive.

De ceva timp este în dezvoltare un joc nou, sub tutela companiei Nacon, iar mâine chiar vom vedea cum arată acesta. Noul Test Drive va fi dezvăluit în ziua de 7 iulie, în carul evenimentului Nacon Connect ce va fi transmis în direct pe la ora 8 seara pe canalele de Youtube/Twitch ale companiei. Evenimentul va prezenta și secvențe noi din acel joc Werewolf pe care îl tot îl așteptăm de câteva decenii, plus o varietate de alte lucruri de buget mediu. Mai țineți minte bugete medii? Au murit prin 2009, dar încetul cu încetul și-au revenit.

Și la ce ne putem aștepta de la noul joc Test Drive? Având în vedere că este făcut de niște francezi, KT Racing, ce fac de ceva timp doar jocuri de curse, probabil nu vor îngrămădi pe acolo vreun Battle Royale. Probabil vom avea un joc de curse open-world cu o varietate de mașini foarte detaliate.

 

Sursa: ZonaITTestDriveUnlimited2.thumb.jpg.7cb2b2d452e34d22805d51ccc5ac264d.jpg

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate