Sari la conținut

Disco Elysium va deveni serial


BoGdY

Postări Recomandate

Disco Elysium a venit parcă de nicăieri, anul trecut, dovedindu-se a fi un RPG destul de bunicel. Unul realizat în stilul Fallout/Baldur’s Gate, însă cu o așezare complet nouă și foarte bine dezvoltată, alături de un fir narativ bine pus la punct.

Trăsăturile acestea au făcut jocul să iasă în evidență atât de mult, încât acum este pe punctul de a deveni un serial. Compania de producție Dj2 Entertaiment anunță un parteneriat cu studioul de jocuri ZA/UM pentru adaptarea lui Disco Elysium pentru televiziune. Nu s-a specificat încă ce televiziune, din moment ce nu există încă un distribuitor, iar proiectul este abia la început.

Merită menționat că deși Dj2 Entertainment a avut ceva succes recent cu filmul Sonic The Hedgehog, este aceeași companie care a cumpărat drepturile de ecranizare pentru Hawken, pe baza unui singur trailer, pentru Sleeping Dogs și pentru o grămadă de jocuri produse de Dontnod. Aceste proiecte n-au văzut încă lumina zilei și nu s-a mai auzit nimic despre unele dintre ele de ani de zile.

 

Sursa:ZonaIT

disco-elysium.jpg.884fc434de0e727dc4704eab74bdd8ac.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate