Sari la conținut

Danger Zone, CS-GO Free pe Steam.


Fps_L@NgU3

Postări Recomandate

csdangerzone-536x400.png

Masivul succes al Fortnite, si al jocurilor de tip Battle Royal in general au impus celorlalte titluri pe Market sa ia propriul aport asupra modului: Call of Duty: Black Ops 4 a introdus Blackout, in timp ce Battlefield V vor avea Firestorm, ca idee de joc la inceputul anului viitor.

Dar acum Valve a apasat pedala la maxim, asta insemnand ca, Counter Strike-Global Offensive ( inca populat de jucatori, si unul din Top 3 cele mai jucate jocuri pe Steam), introduce ceva numit Danger Zone. Mai jos este publicat un video cu cateva minute din el.


 

Aceasta miscare coincide cu faptul ca CS-GO este acum free-to-play. 

Danger Zone este valabil pentru toti jucatorii si este descris ca un fast-paced battle-royale, construit pe baza tacticilor folosite in CSGO, unde jucatorii isi folosesc simturile, skill-ul si resursele pentru a se lupta pana la sfarsit.

Asa cum poate era de asteptat pentru ceva construit pe baza framework-ului GO, maximul de jucatori este mult mai mic fata de 100, in celelalte jocuri existente pe piata. Acesta include ori 18 jucatori (cand intrii cu o echipa de 2 sau 3 oameni), sau 16, cand joci singur. Actiunea jocului este clasica, playerii sunt aruncati intr-o mapa numita Blacksite , si se lupta pentru a ramane ultimii in viata. Meciurile tin cam 10 minute, dupa estimarile Valve.


3472207-screenshot+2018-12-06+17.34.06.p

Nu se poate spune insa ca este identic suta la suta cu ceea ce ne-am obisnuit deja. Playerii primesc bani pe parcursul meciului completand contracte, deschizand cutii si ducand ostatici intr-o zona de salvare. Banii sunt folositi pentru a cumpara echipament, dropat prin drone, pe care le pot utiliza pentru a supravietui cat mai mult. Aveti acces la o tableta cu care puteti upgrada diferite chestii pentru a beneficia de anumite avantaje, printre care urmarirea dropurilor inamicilor, locatia lor, ori un preview pentru unde va fi Danger Zone-ul.

Armele si echipamentele sunt aceleasi ca pe CSGO, Valve spunand ca au acelasi impact si acelasi damage, dar dat fiind faptul ca viata jucatorilor poate creste pana la 120, poti fi pus in dificultate cand credeai ca o lovitura bine plasata poate sa omoare un inamic.


Jocul poate fi descarcat gratuit de pe 
Steam
. Cei care deja detineau jocul au fost upgradati la ceea ce se numeste Prime Status, iar cei noi pot plati 15 dolari. Prime Status-ul iti poate aduce si un skin free: Souvenir MP5-SD | Lab Rats, pentru un timp limitat. Ca sa intri in posesia lui, trebuie sa acumulezi 250 puncte de experienta. Aceasta o poti face prin a ucide inamici, completare de obiective si supravietuind.

hqdefault_live.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate