Sari la conținut

[ Champion Story ] Blitzcrank


Cosmina

Postări Recomandate

  • Numele campionului:  Blitzcrank - Marele golem cu abur
  • Poza: image.thumb.png.f00f5fbca5b9e8f5a1b0202b03732aad.png
  • Poveste: 

Zaunul e un loc al experimentelor fabuloase, care freamătă de viață și unde orice e posibil, pentru prețul potrivit. Însă în ciuda creativității debordante din oraș, există și multă mizerie, violență și suferință, înrădăcinate atât de adânc, încât nici instrumentele create pentru a le combate nu se pot feri de influența lor nocivă.

Pentru a elimina deșeurile toxice care înghițiseră cartiere întregi din Zaun, oamenii au construit golemi mecanici care să poată lucra în zone extrem de periculoase. Un astfel de golem muncea alături de alții ca el, îndeplinindu-și misiunea pentru care fusese programat: să redea Zaunul locuitorilor săi. Dar substanțele chimice la care era expus în fiecare zi i-au dizolvat treptat carcasa robustă și, la scurt timp după, a fost declarat inutil și aruncat la fiare vechi.

Inutil pentru toată lumea, în afara unei singure persoane. Inventatorul Viktor a găsit golemul abandonat și, văzând potențialul ascuns în el, a fost cuprins de inspirație. A început să experimenteze, în încercarea de a augmenta automatonul cu un nou element, care îl putea îmbunătăți cu mult peste scopul pentru care fusese creat inițial.

Tehnologia hextech.

După ce a montat în trupul golemului un cristal hextech extrem de rar, obținut din deșerturile Shurimei, Viktor a așteptat cu sufletul la gură ca mașinăria să revină la viață.

Inventatorul i-a dat golemului numele de Blitzcrank, după fulgerele care dansau în jurul său din cauza cristalului hextech, apoi l-a trimis în cele mai toxice zone din Zaun. Nu numai că Blitzcrank s-a dovedit la fel de capabil ca frații lui pe abur, dar își îndeplinea sarcinile cu o viteză și o eficiență mult îmbunătățite. După câteva săptămâni, Viktor a realizat că era martorul unui miracol...

Creația lui învăța.

Blitzcrank interpreta și extrapola comenzile zilnice, apoi își aducea propriile inovații. Astfel a putut sluji mult mai bine oamenii din Zaun, începând chiar să interacționeze cu ei în fiecare zi. Văzând că golemul său făcea progrese către a dobândi conștiință de sine, Viktor a încercat să reproducă experimentul, dar încercările sale au fost zadarnice. Modul în care Blitzcrank avansa rămânea un mister.

Nu toate aspectele comportamentului său erau însă admirabile. Nu înțelegea concepte precum moderația sau nuanța. Îndeplinea sarcinile ori cu tot ce-i stătea în putere, ori deloc. Uneori, interpreta greșit rugămințile zaunienilor sau făcea exces de zel. După ce unul dintre rezidenți și-a pierdut cheia de la casă, Blitzcrank a dărâmat un zid întreg pentru a-l ajuta să intre.

Altădată, a distrus o fabrică întreagă.

Trimis de Viktor să curețe deșeurile toxice dintr-un cartier, Blitzcrank a depistat sursa scurgerilor. Raționând că cea mai eficientă metodă de a preveni poluarea ulterioară era să elimine sursa, Blitzcrank a dărâmat fabrica, lovind-o cu pumnii săi încărcați de electricitate până când din ea n-a mai rămas decât un munte de moloz și fier încovoiat.

Cuprins de mânie, baronul chimic care deținea fabrica i-a cerut socoteală lui Viktor, amenințându-l și pretinzându-i să distrugă golemul. Viktor a fost devastat; în timp, ajunsese să-l considere pe Blitzcrank o ființă, nu doar o unealtă care-și îndeplinea treaba. Astfel, a pus la cale un plan pentru a-și duce creația într-un loc sigur, acceptând pericolele și consecințele acestei fapte. Însă când s-a întors la laborator pentru a-și pune planul în aplicare, Blitzcrank plecase.

Golemul continua să evolueze dincolo de setările sale originale. Devenise complet autonom și hotărâse să-și continue misiunea fără creatorul lui. Sunt multe voci care spun că golemul chiar a început să-și îmbunătățească trupul de metal pentru a-i putea ajuta și proteja cât mai eficient posibil pe zaunieni.

Acum, Blitzcrank patrulează orașul subteran și decide singur care-i cea mai bună metodă de a transforma Zaunul în cel mai măreț oraș din istoria Valoranului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate