Sari la conținut

Dr. Disrepect banat permanent pe twitch


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.dceb67c10dd9af8439b614c6a718f6ec.png

Herschel „Dr Disrespect” Beahm IV a fost interzis astăzi pe Twitch dintr-un motiv necunoscut. Știrea a izbucnit mai întâi prin intermediul unor sporturi privilegiate Rod "Slasher" Breslau pe Twitter. Detaliile sunt reduse în acest moment, dar Slasher afirmă că acest lucru nu s-a datorat încălcării DMCA.

 

Fost manager al comunității SledgeHammer Games, DrDisrespect a pornit într-o călătorie pentru a deveni un streamer și animator popular. S-a alăturat lui Twitch în 2013 și s-a ridicat rapid printre rândurile de pe cea mai populară platformă de streaming de pe Internet. Supranumit de două ori, DrDisrespect și-a făcut o carieră pentru el însuși, transmitând în principal jocuri Battle Royale precum Fortnite, H1Z1, PlayerUnknown's BattleGround și, cel mai recent, Call of Duty: Warzone.

Documentul a avut deja probleme cu controverse. I-a fost interzis de la E3 2019 pentru streamingul IRL într-o baie publică cu cameramanul său. Acest incident l-a determinat pe Twitch să-l interzică temporar de pe platforma lor. Totuși, această situație pare mult mai gravă și ar putea însemna foarte bine sfârșitul DrDisrespect pe Twitch.

image.png.52a16e9c2e8dabd680cd2ad8a14c5976.png

Dr. Disrespect a difuzat ultima dată pe 25 iunie, unde și-a continuat expediția pentru a deveni un jucător de controlor de top în Warzone. Navigarea la canalul Doc's Twitch returnează un mesaj în care se spune: „Ne pare rău. Dacă nu aveți o mașină a timpului, conținutul acesta nu este disponibil. "

Twitch a publicat o declarație cu privire la interdicția de a selecta membri media. Unul dintre ei, Zach Bussey, a împărtășit declarația într-un tweet azi mai devreme.

 

Slasher, care inițial a povestit interzicerea doctorului Disrespect, a adăugat câteva informații. Toate abonamentele la Twitch ale Dr Disrespect au fost rambursate. Streamerul de 38 de ani nu mai este asociat cu Discord. El a mai arătat că soția doctorului Disrespect a abordat situația într-o manieră vagă pe Instagram. Declarația spune:

„Izbucnirea iubirii, a sprijinului, a forței și a bunătății de pe arena a fost cu adevărat copleșitoare. Cu toții mi-ați făcut inima plină și nu vă pot mulțumi suficient. Nimeni nu este mai bun decât CC. Sunteți uimitori! Multă dragoste tuturor. ”

 

 

Într-un tweet de urmărire, Slasher a recunoscut că este conștient de raționamentele din spatele interdicției DrDisrespect. Cu toate acestea, el nu va vorbi despre asta datorită „importanței și gravității în jurul subiectului”.

 

UPDATE #2

 

Un clip a ieșit la suprafață, înfățișând momentele de închidere ale fluxului final al Dr. Disrespect, înainte ca Twitch să-l interzică. El vorbește despre o varietate de subiecte, dintre care unul a inclus un documentar despre teoreticianul conspirației engleze David Icke. Apoi, Doc a pus un joc video de prezentare pe YouTube dintr-un joc de ascunzător Roblox. Fosta personalitate a lui Twitch se prinde apoi într-un monolog ciudat, afirmând:

„David Icke, am comandat și cartea lui. Apreciez toată lumea urmărirea azi. Vom trece prin acest club de campioni. Viața este ciudată acum. Vom trece prin asta, bine? Și uh, f * ck. ”

Ceea ce pare a fi fluxul său final de Twitch a ieșit din aer. Toate evenimentele prezentate mai sus au urmat la scurt timp după aceea. Încă nu există o indicație clară cu privire la motivul pentru care Dr. Disrespect a primit interdicția permanentă de la Twitch. Am conectat video bizar din fluxul final al documentului de mai jos.

 

 

ACTUALIZARE #3

 

În cele din urmă, Dr. Disrespect a adresat interdicția comunității sale. Din păcate, nu există niciun indiciu asupra motivării din spatele interdicției sale.

 

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate