Sari la conținut

Nemuritorii au decis să se despartă de drumuri cu directorul general Keaton Cryer și antrenorul principal Thomas "Zaboutine" Si-Hassen.


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.cb57844fa927ae6cb0e04634099d3ee6.png

 

Atât Keaton, cât și Zaboutine au făcut parte din Immortals de la achiziționarea listei LCS de la OpTic Gaming la sfârșitul anului 2019. Perechea a făcut parte din OpTic de când s-au alăturat Ligii Campionilor din seria Franchising în primăvara anului 2018.

Nemuritorii au avut un început dezamăgitor până în 2020, terminând Spring Split pe locul 8. Partea a avut șansa să facă playoff-uri, dar nu a reușit să câștige meciurile lor de egalitate. A fost un început bun pentru dezbinare, dar lucrurile s-au destrămat rapid pentru nemuritori. O șansă în banda de bot a văzut Johnny "Altec" Ru înlocuit pentru Academia ADC Apollo "Apollo" Price, dar nu a reușit să stârnească o renaștere.

Îndreptându-se în Splitul de vară, Nemuritorii s-ar cufunda din nou în Academie, promovându-l pe junglerul Nicholas „Potluck” Pollack, susțin Austin „Gate” Yu și readucând comutatorul Spring Split ADC pentru a-l readuce pe Apollo. Reglajele de la Summer Split l-au văzut pe Jake "Xmithie" Puchero, iar pe Support, Nickolas "Hakuho" Surgent pierde pe locul de început. Nemuritorii au început vara 0-4, stând pe ultimul loc împreună cu Dignitas.

Nemuritorii nu și-au minunat cuvintele când a venit pe Tweet-ul care anunța că perechile vor pleca:

Citat

„Am decis să împărțim modalități cu LCS GM, Keaton Cryer și LCS Coach, Thomas„ Zaboutine ”Si-Hassen. Am dori să le mulțumim amândoi pentru munca lor cu nemuritorii ”.

 

NEMURITORII PAR SĂ SE SCHIMBE

image.thumb.png.4cd4f8f97375e15868e3fe79efbf6d82.png

 

În acest moment nu au fost anunțate înlocuitori oficiali înaintea unui weekend crucial de meciuri pentru nemuritori. Cu toate acestea, ESPN a raportat că fostul director general al fostului Los Angeles Valiant (imortalii deținute Overwatch), Mike Schwartz își va asuma un rol interimar de GM pentru lista, în timp ce antrenorii asistenți Adrien "GotoOne" Picard și Paul "Malaclypse" Decsi vor prelua antrenorul lui Zaboutine îndatoririle pe termen scurt.

Nemuritorii intră în săptămâna trei, cu meciuri împotriva Golden Guardians și Cloud9.

 

 

Sursa: Click

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate