Sari la conținut

Două săptămâni în Splitul de vară, aruncăm o privire la ce să ne așteptăm să mergem înainte.


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.554a5e5328a37995842bd577a6d7e46e.png

Cloud9 este neînvins și se află în topul clasamentului, pe care cu toții l-am putea avea și probabil am prezis. Spring Split ne-a prezentat o echipă aflată în pragul măreției, iar cea mai mare întrebare care a venit în Splitul de vară a fost dacă pot susține sau nu acel tip de succes. Până acum, au perseverat.

În primele două săptămâni, am văzut două meciuri diferite de Cloud9. FlyQuest și Golden Guardians au dus o mare luptă din timp, dar în cele din urmă nu au reușit să țină avântul. Pe partea flip, 100 de hoți și genii răi au fost zdrobiți.

 

Întrucât ne așteptăm pe deplin ca C9 să fugă cu o mulțime de jocuri, această scindare, să ne concentrăm pe ceea ce putem învăța de la FQ și GG.

 

LUPTÂND PENTRU A DOUA

 

Ceea ce am văzut în ambele jocuri a fost o echipă care avea șanse să perturbe C9 la începutul jocului. Surprinzător, GG a pus bazele cea mai bună luptă pana acum. Din păcate, pentru ei, C9 pedepsește greșelile și o singură greșeală este tot ce le-a fost nevoie pentru a face bulgărele de zăpadă GG. A fost un schimb înflăcărat sub turela de pe benzile botului GG, care într-adevăr ar fi putut să meargă pe orice cale. O oarecare comunicare greșită de la GG s-a încheiat în C9 luând partea leului și nu a privit niciodată înapoi.

 

 

Deci, ce înseamnă dacă o echipă intermediară ca Golden Guardians a reușit să-l facă pe Cloud9 să își arate jocul (chiar dacă a fost mai puțin de 15 minute)? Pentru a răspunde la această întrebare, este important să înțelegem mentalitatea fiecărei echipe din LCS în acest moment.

În zilele noastre interviu postgame, Colin „Solo” Earnest de FlyQuest a spus că este cel mai bine - „Cloud9 este obiectivul, toți ceilalți nu contează.”

Nu numai că C9 au o țintă imensă pe spatele lor, dar ridică singuri nivelul de calificare al LCS. C9 expune echipele LCS într-un mod pe care l-ar face echipele LEC, LCK sau LPL. Unele echipe se pot împiedica în înfrângere, dar altele îl folosesc drept combustibil pentru a juca la cel mai înalt nivel. La urma urmei, niciunui sportiv nu-i place să fie jenat săptămâna și săptămâna. Și un câștig împotriva echipei Liquid nu înseamnă nimic dacă ești înjunghiat de Cloud9.

Un exemplu perfect! EG are demolat de C9 și ar fi putut să-și atârne ușor capul și să renunțe la speranță. În schimb, literalmente a doua zi, s-au nivelat și au alergat o echipă TL revitalizată care era probabil numărul doi în LCS înainte de meci. Ceea ce trebuia să fie Jocul Săptămânii a fost extrem de orientat. Drept urmare, mă aștept din plin ca TL să încerce să corespundă acelei intensități înaintând.

 

ABIA AȘTEPT

 

Ceea ce am obținut această divizare este foarte interesant pentru fanii NA. Nu numai că avem o echipă în Cloud9 care ar trebui să poată merge cu vârful degetelor cu orice echipă din lume, dar și ele încărcă restul LCS pe parcurs. Aceasta înseamnă că există potențial pentru NA să aibă trei amenințări viabile la Lumea, mai degrabă decât o rugăciune plină de speranță.

Mă aștept pe deplin ca Cloud9 să câștige acest Split de vară și să merg mai bine la Mondiale. În ceea ce privește o predicție mai îndrăzneață - îi aștept și pe ei să piardă jocuri pe parcurs. Poate că nu se va întâmpla până în playoff, dar se vor întâmpla totuși. Sunteți siguri, aceste pierderi vor fi o minune de urmărit, la fel ca primele 13 minute ale jocului lor cu Golden Guardians mai devreme astăzi.

Pentru mai multe știri despre League of Legends și sporturi, urmați ESTNN on Twitter, Facebook sau Instagram.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate