Sari la conținut

[ Champion Story ] Gragas


Coral

Postări Recomandate

Numele campionului: Gragas

Poza:latest?cb=20180414202113

Poveste:Pentru Gragas, singurul lucru mai important decât lupta este băutura. Căutând neobosit o bere care să-i ostoiască setea de nepotolit, el a găsit tot felul de ingrediente puternice și neconvenționale pe care să le arunce în alambicul său. Impulsiv și imprevizibil, acestui chefliu zurbagiu îi place la fel de tare să spargă butoaie de bere sau să crape capete. Din cauza băuturilor sale ciudate și a firii temperamentale, să bei cu Gragas este întotdeauna o propunere riscantă.

Gragas este etern îndrăgostit de berea bună, dar organismul său robust îl împiedică mereu să ajungă în acea stare de beție divină pe care o caută. Într-o noapte, după ce golise toate butoaiele și tot îi mai era sete, Gragas a fost lovit de o idee, în locul obișnuitului scăunaș de bar: de ce să nu distileze chiar el o bere care să reușească în sfârșit să-l îmbete și pe el? În acea clipă a jurat să creeze băutura supremă.

Căutarea lui l-a adus în cele din urmă în Freljord, unde dorința de a găsi cea mai pură apă arctică pentru rețeta sa l-a mânat în pustiurile de gheață încă neexplorate. Rătăcit într-un viscol nemilos, Gragas a dat peste un imens abis al urletelor. Acolo a găsit ce căuta: un țurțure perfect, cum nu mai văzuse niciodată până atunci. Acest țurțure care nu se topea niciodată nu doar că i-a conferit berii lui proprietăți incredibile, ci a avut și un efect secundar foarte convenabil - acela de a păstra amestecul răcit la o temperatură de servire perfectă.

Vrăjit de noul său elixir, Gragas s-a îndreptat spre civilizație, fiind nerăbdător să împartă cu ceilalți roadele fermentate ale muncii sale. Soarta a făcut ca prima adunare ce a căzut sub privirea împăienjenită ai lui Gragas să decidă viitorul Freljordului. A ajuns poticnindu-se în mijlocul unei negocieri care mergea prost dintre două triburi care discutau o alianță cu Ashe. Deși Ashe a considerat binevenită întreruperea, ceilalți războinici s-au zbârlit în fața acestei intruziuni și l-au insultat pe bădăranul cel bețiv. După cum era de așteptat, Gragas le-a răspuns cu un diplomatic cap în gură, declanșând o bătaie care nu-și avea egal decât în legendele din Freljord.

Când cei puși la pământ în această impresionantă luptă și-au revenit în simțiri, Ashe a propus un toast prietenesc în locul unei a doua runde. Cu nervii domoliți de băutură, cele două triburi, mai adineauri gata să se războiască, s-au înfrățit la o halbă din berea lui Gragas, care ajunsese să le placă peste măsură. Deși conflictul fusese dezamorsat, iar Gragas era cinstit ca un erou, el tot nu-și împlinise visul de a trăi extazul unei beții depline, așa că a pornit din nou să colinde tundra în căutarea ingredientelor pentru cea mai bună halbă de băutură de pe Runeterra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate