Sari la conținut

[ Champion Story ] Sett


Coral

Postări Recomandate

Numele campionului: Sett

Poza:sett_splash.0.jpg

Poveste:

Deși acum este un jucător important pe scena interlopă din Ionia, Sett are origini umile. Mama lui era o vastaya din Ionia, iar tatăl, un noxian, așa că ''băiatul-bestie'' a fost de la început un paria. Nașterea lui a îngrozit comunitatea de vastaya în care trăia, care i-a alungat familia pentru încălcarea legilor tribale. La fel ca vastaya, nici oamenii din Ionia nu voiau să accepte această uniune interzisă, deși faima tatălui lui Sett ca luptător în arene era suficientă pentru a-i reduce la tăcere.

Puțina liniște de care familia se bucura s-a risipit în ziua în care tatăl lui Sett a dispărut. Dintr-odată, toți cei care-și mușcaseră limba și tăcuseră când îl vedeau pe Sett au putut să-și exprime disprețul. Băiatul se tot întreba unde-ar fi putut pleca tatăl lui și de ce, brusc, necazurile începuseră să-l urmărească.

Sett s-a maturizat rapid în fața șicanelor și amenințărilor pe care le primea și, curând, a început să-și folosească pumnii pentru a-și reduce la tăcere detractorii. Când mama lui a auzit că Sett începuse să se bată, l-a pus să jure că nu se va apropia niciodată de arenele noxiene unde luptase tatăl lui.

Dar, cu cât Sett lupta mai mult, cu atât se gândea mai des la tatăl său.

Dorind cu ardoare să-l găsească, Sett s-a furișat într-o noapte în arenă, după ce mama lui se culcase. Spectacolul l-a cucerit instantaneu. Zeci de soldați noxieni, proaspăt sosiți pe țărmurile Ioniei, urlau însetați de sânge de pe băncile arenei. În centrul ei, luptători veniți din toate colțurile lumii se încleștau în dueluri brutale folosind tot soiul de arme și de stiluri, iar noxienii îi recompensau regește pe câștigători. Când evenimentul a luat sfârșit, Sett a întrebat de tatăl său și a aflat adevărul crud: se dezlegase de contract și plecase în alte ținuturi, unde urma să lupte în arene mai profitabile. Își părăsise familia pentru a-și căuta norocul în cealaltă parte a lumii.

Mânios până peste poate, Sett l-a rugat pe administratorul arenei să-i aranjeze o luptă, în speranța deșartă că adversarul va fi însuși tatăl său. Administratorul i-a aranjat o luptă, gândindu-se că băiatul va ceda ușor în fața unuia din luptătorii lui faimoși.

Sett i-a arătat cât de mult greșise.

Din momentul în care a dat primul pumn, ''băiatul-bestie'' a devenit o senzație în arenă. Deși Sett nu fusese instruit în vreo artă marțială clasică, puterea și ferocitatea lui brute au compensat această lipsă și l-au ajutat să doboare inamici mult mai bine pregătiți din punct de vedere tehnic. După zeci de victorii, oamenii l-au numit ''Regele arenei'', iar succesul l-a îmbogățit, dar Sett n-a abandonat niciodată speranța că tatăl său se va întoarce ca să lupte cu el.

Noapte după noapte, Sett se întorcea la mama lui și îi aducea bani, dar nu-i spunea niciodată adevărul despre cum îi câștigase. Când o vedea că se bucură așa de tare că are succes și că nu mai e forțat să trudească pentru bani, lui Sett i se încălzea inima. Cu toate astea, era convins că se poate descurca și mai bine de atât. Nu era rău să fii Regele arenei, dar dacă ajungeai proprietarul ei... acolo se făceau banii grei.

Într-o noapte târzie, după ce și-a apărat titlul în fața unui public imens, Sett le-a spus administratorului și apropiaților săi ce își dorește, sugerându-le să-l lase pe el să se ocupe de arenă și de profituri. Când l-au refuzat, Sett a blocat ușile. După câteva minute, ușile s-au redeschis, iar noxienii au ieșit plini de sânge și purtând un mesaj pe buze: ''băiatul-bestie'' era noul șef al arenei.

După ce-a scăpat de administrație, Sett a preluat controlul asupra arenei în care obișnuia să lupte. Ionienii, care abia de curând prinseseră gustul războiului, au luat cu asalt arena, dorind să-și satisfacă o dorință pe care înainte nici nu știau c-o au. Sett a profitat la maximum de această sete de sânge, acumulând putere și averi mai mari decât visase vreodată în copilărie. În timp, a transformat arena într-un imperiu interlop al pariurilor și viciilor.

Acum, ''bărbatul-bestie'' își conduce afacerea ilicită cu aceeași mână de fier cu care lupta și în arenă. Când cineva îi pune autoritatea la îndoială, se implică personal pentru a rezolva problema. Cu fiecare pumn, Sett lovește în fosta lui viață, marcată de sărăcie și ostracizare, fiind hotărât să n-o mai lase niciodată să se mai ridice de la podea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate