Sari la conținut

[ Champion Story ] Illaoi


Coral

Postări Recomandate

Numele campionului:Illaoi

Poza:Illaoi_1.jpg

Poveste: 

Fizicul impresionant al lui Illaoi este întrecut doar de credința sa neclintită. Preoteasa Marelui Kraken smulge spiritele inamicilor săi cu ajutorul unui idol auriu gigantic și le distruge percepția realității. Toți cei ce o pun la încercare pe ''vestitoarea adevărului lui Nagakabouros'' află rapid că Illaoi nu luptă niciodată singură, ci alături de zeița Insulei Șerpilor.

Pentru toți cei care o întâlnesc, Illaoi e o prezență impunătoare. Preoteasa este o femeie zeloasă, dedicată întru totul experienței de a-și trăi viața. Ia ce vrea, distruge ce urăște și se bucură de tot ce iubește.

Pentru a o cunoaște într-adevăr pe Illaoi, însă, trebuie să înțelegi religia căreia și-a devotat întreaga viață. Nagakabouros, zeitatea acestei religii, este înfățișată de regulă ca un șarpe enorm, înconjurat de tentacule aflate în continuă mișcare, fără început și fără sfârșit. Venerată în Insulele Șerpilor și numită, printre altele, Șarpele-Mamă, Marele Kraken sau chiar Doamna din Adâncuri, Nagakabouros este zeița vieții, a furtunilor de pe ocean și a mișcării. (Tradus literalmente, numele ei înseamnă ''monstrul nesfârșit care însuflețește cerul și oceanul.'') Religia lui Illaoi se bazează pe trei precepte fundamentale: toate spiritele se nasc pentru a servi universul; toate ființele vii au fost înzestrate de către univers cu dorințe; universul nu se mișcă spre destinul său decât atunci când ființele vii își urmăresc dorințele.

Preotesele de rang mai mic sunt însărcinate cu întreținerea templelor, invocarea șerpilor sfinți și răspândirea învățăturilor lui Nagakabouros. Ca Păstrătoare a Adevărului lui Nagakabouros, rolul lui Illaoi este acela de a-și servi direct zeița, păstrând universul în mișcare. În acest rol, ea are două sarcini.

Prima sarcină a Păstrătoarei Adevărului este să conducă războiul împotriva morților-vii, care nu mai fac parte din cursul firesc al universului și sunt considerați abominații în fața lui Nagakabouros. Deși toate preotesele Krakenului trebuie să apere băștinașii de Nopțile de Groază, Păstrătoarea Adevărului trebuie să lupte direct cu cele mai puternice spirite și să alunge negura întunecată.

A doua sarcină a lui Illaoi este să caute indivizi cu potențial și să-i supună la Provocarea lui Nagakabouros. Aceasta este povara pe care o ascunde titlul lui Illaoi. Folosindu-se de relicva masivă și sfântă pe care o poartă, Ochiul Zeiței, Păstrătoarea Adevărului îi smulge spiritul din trup celui pus la încercare și îl obligă să se lupte cu ea pentru a-și dovedi valoarea. Face asta știind că cei care dau greș vor fi anihilați întru totul, fiindcă marele Kraken nu suferă lașitatea, îndoiala sau reticența. Dar scopul ei nu e niciodată să distrugă. Cei care supraviețuiesc provocării sunt schimbați pentru totdeauna și, de multe ori, găsesc voința de a-și urma adevăratul destin.

Deși Illaoi este cea mai puternică și mai respectată Păstrătoare a Adevărului din ultima sută de generații, lucrul cel mai reprezentativ pentru ea este felul în care a ales să încalce tradițiile credinței ei. După ce și-a încheiat pregătirea de Păstrătoare a Adevărului, ajunsă fiind la apogeul puterii, Illaoi a părăsit templele aurite din Buhru și s-a stabilit în mizeria portului Bilgewater din apropiere.

Portul piraților este singurul loc din Insulele Șerpilor care le este permis străinilor, iar poporul lui Illaoi îl consideră un loc fetid și ordinar. Păstrătoarele Adevărului de dinaintea ei au ignorat orașul și i-au privit pe străini ca pe niște ființe care trebuie în cel mai bun caz tolerate. Când a ales să-i apere pe cei din Bilgewater de Nopțile de Groază și, mai mult, când a hotărât că mai mulți dintre ei au suflete demne de marea provocare, Illaoi a încălcat tradițiile de până atunci. În ciuda acestor lucruri, în oraș au fost construite doar câteva temple și foarte puțini paylangi (nume dat de cei de pe insulă celor care se trag de pe continent) au avut privilegiul de a le călca pragul. Cu toate acestea, Illaoi este cea care predică despre Șarpele-Mamă maselor din Bilgewater, iar spiritul ei de necucerit a făcut ca religia ei să se răspândească aici.

Se zvonește insistent că Illaoi i-ar fi frânt inima celui mai infam și mai însetat de sânge pirat din Bilgewater, lucru care nu e o surpriză pentru niciunul dintre cei care au întâlnit-o. Felul ei grosolan de a fi ascunde putere, o inteligență subtilă și o încredere magnetică în forțele proprii.

Mulți caută să-i intre în grații lui Illaoi și să o facă să se simtă binevenită în Bilgewater... însă toți se tem să fie supuși provocării preotesei krakenului.

''Nu există odihnă. Noi suntem mișcarea.''

– din ''Cele douăzeci de pilde ale lui Nagakabouros''

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate