Sari la conținut

[ Champion Story ] Jinx


Coral

Postări Recomandate

Numele campionului: Jinx 

Poza:Jinx_12.jpg

Poveste:

Deși majoritatea oamenilor se uită la Jinx și văd doar o femeie nebună înarmată cu un arsenal periculos, câțiva și-o amintesc ca pe o fetiță relativ inocentă din Zaun, cu idei mărețe, care nu reușea niciodată să-și găsească locul printre ceilalți. Nimeni nu știe cu siguranță ce anume a transformat acea copilă dulce într-o adultă imprevizibilă, renumită pentru excesul de acte distructive. Dar după ce și-a făcut o intrare explozivă în Piltover, talentul ei unic pentru haos a devenit imediat subiect de legendă.

Jinx și-a câștigat notorietatea prin ''farsele'' anonime asupra cetățenilor din Piltover... în special a celor care aveau legături cu clanurile de negustori bogați. Farsele erau uneori doar deranjante, dar puteau să ajungă și criminal de periculoase. De Ziua Progresului, Jinx a blocat străzile cu o mulțime de animale exotice, eliberate din menajeria Contelui Mei. A întrerupt comerțul pentru mai multe săptămâni, când a înșirat fălci de foc distructive și adorabile pe podurile emblematice ale orașului. O dată, a reușit chiar să mute toate semnele de circulație din oraș în locuri noi și absolut derutante.

Deși țintele acestei criminale necunoscute păreau aleatorii, iar singura motivație părea haosul, acțiunile ei reușeau mereu să perturbe activitățile orașului.

Firește, gardienii au atribuit inițial o parte din infracțiunile ei găștilor de chim-golani din orașul subteran. Însă lui Jinx nu i-a convenit că alții aveau parte de toată gloria datorată planurilor ei nebune, așa că, de atunci încolo, s-a asigurat că era văzută de fiecare dată când distrugea ceva. Curând, au apărut zvonuri despre o fată misterioasă din Zaun, cu părul albastru, care avea la dispoziție explozibili chimtech, un lansator de rachete cu gură de rechin și o mitralieră. Totuși, autoritățile nu au luat în seamă aceste rapoarte, ci le-au catalogat ca fiind absurde. La urma urmei, cum putea o puștoaică de pe străzile orașului subteran să pună mâna pe un asemenea arsenal?

Șirul de reușite bombastice ale lui Jinx părea nesfârșit, iar încercările gardienilor de a prinde vinovatul erau dejucate la fiecare pas. Tânăra a început să-și semneze operele de distrugere cu graffiti în culori vii, precum și cu alte mesaje provocatoare adresate celui mai recent aliat al șerifului din oraș în lupta împotriva fărădelegilor, agentul Vi.

Reputația lui Jinx a tot crescut, iar în timp, locuitorii Zaunului s-au împărțit în două tabere. Unii o considerau o eroină, care le arăta aroganților de piltoveni care le era lungul nasului, iar ceilalți o vedeau ca pe o nebună periculoasă, care intensifica tensiunile deja existente dintre cele două orașe.

După câteva luni de măcel din ce în ce mai intens, Jinx și-a dezvăluit cel mai ambițios plan de până atunci. A pictat în rozul ei electric emblematic pe zidurile Visteriei Ecliptice, una dintre cele mai sigure trezorerii din oraș, o caricatură foarte nefavorabilă a lui Vi, precum și detalii despre planul de a jefui Visteria.

Locuitorii din cele două orașe au așteptat cu sufletul la gură și neliniște în inimă sosirea datei anunțate. Mulți chiar s-au îndoit că tânăra avea curajul să se țină de cuvânt, în condițiile în care era aproape sigur că avea să fie luată prizonieră.

În ziua jafului, Vi, șeriful Caitlyn și ceilalți gardieni i-au întins o cursă lui Jinx în afara Visteriei. Însă ea se strecurase deja înăuntru într-o ladă de bani modificată, care fusese livrată cu câteva zile înainte. Când a auzit vacarmul din interior, Vi și-a dat seama că gardienii fuseseră păcăliți din nou și s-a năpustit în clădire. Confruntarea celor două a lăsat Visteria Ecliptică în ruină, iar răufăcătoarea Jinx s-a făcut nevăzută.

Jinx e în libertate chiar și acum, fiind un ghimpe aflat mereu în coasta Piltoverului. Acțiunile ei au inspirat și alți răufăcători din bandele de chim-golani, care au început s-o imite, precum și numeroase piese de teatru satirice la adresa incompetenței gardienilor și chiar expresii noi în ambele orașe, deși nimeni n-a avut curajul încă
să-i spună lui Vi în față ''domnișoara roz''.

Obiectivul suprem al lui Jinx și motivul obsesiei ei față de Vi rămân un mister, dar un lucru e sigur: infracțiunile ei au din ce în ce mai mult tupeu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate