Sari la conținut

Steam Game Festival: Summer Edition ofera demo-uri foarte interesante


IoNuT™

Postări Recomandate

image.png.fcfc51a96641f13365aac696c637728f.png

 

Vine vara, ploua tare, libraria nu-i chiar mare. Parca ar merge inca un joc sau doua, nu-i asa? Ei bine, Steam Game Festival: Summer Edition este ocazia perfecta. Ai sansa sa vezi niste jocuri foarte interesante si chiar sa incerci o parte dintre acestea. Printre demo-urile disponibile se numara si Destroy All Humans, cat si multe jocuri indie; si eu care ma plangeam ca nu am ce juca perioada asta.

Steam Game Festival: Summer Edition este un eveniment virtual organizat de Valve cu ajutorul lui Geoff Keighley, organizatorul The Game Awards. Pe scurt, avem parte de expertiza unui om cu experienta in domeniu si a uneia dintre cele mai iubite companii din lumea jocurilor video.  In perioada 16 – 22 Iunie, evenimentul poate fi urmarit direct pe Steam si contine o multitudine de materiale. Avem interviuri, streamuri si sesiuni Q&A. Acestea vin in completarea prezentarilor de jocuri si a variantelor demo pe care le avem la dispozitie.

Steam Game Festival: Summer Edition – Ce demo-uri merita incercate?
Am selectat cateva jocuri prezentate in cadrul Steam Game Festival: Summer Edition, ale caror demo-uri cred ca merita jucate:

Destroy All Humans! – https://store.steampowered.com/app/803330/Destroy_All_Humans/    Ti-ai dorit vreodata sa terorizezi americanii fericiti din era de aur a tarii? Ei bine, in acest joc vei fi trimis in 1950, unde va trebui sa recoltezi ADN uman si sa darami apararea guvernului din SUA.
Builders of Egypt – https://store.steampowered.com/app/818520/Builders_of_Egypt/   Esti curios cum au fost construite piramidele si toate orasele din Egiptul antic? Jocul acesta este ca o lectie de istorie interactiva in care trebuie sa construiesti o asezare din acele vremuri. Ai grija de orasul tau si urmareste cum se scrie istoria!
Earth From Another Sun – https://store.steampowered.com/app/1067360/Earth_From_Another_Sun/   Ce se intampla cand Borderlands si Mount&Blade se ciocnesc? Apare asta; un joc care combina elemente FPS si RPG cu strategia.
Desperados III –https://store.steampowered.com/app/610370/Desperados_III/     Deja o serie foarte apreciata din segmentul RTS, Desperados revine cu cea de-a treia iteratie, iar demo-ul este disponibil pe Steam pentru a-ti face o idee despre ce aduce nou.
Barn Finders –https://store.steampowered.com/app/991170/Barn_Finders/    Am descoperit de curand ca sunt fan al simulatoarelor de orice. Am petrecut mai multe ore decat ar fi trebuit in PC Building Simulator si House Flipper, iar urmatorul de pe lista mea este Barn Finders. Scobocesti in hambare parasite dupa comori uitate de lume si le valorifici. Nu suna bine?

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate