Sari la conținut

Google Stadia devine accidental interesant


IoNuT™

Postări Recomandate

image.thumb.png.e90f04d397cd3347634a233022926410.png

 

Mai știți cum Google a promis marea cu sarea cu Stadia? Mai știți cum varianta de lansare nu a fost tocmai marea cu sarea. ci mai mult balta cu niște saramură aruncată de cineva pe stradă? Eh, din cauza asta platforma n-a prea decolat. Dar Google a făcut zilele trecute ceva neașteptat. A dat lumii un motiv bun să încerce Stadia.

Cum a făcut asta? Lansând accidental un joc Ubisoft ce practic nu a fost încă lansat și nu va fi pentru o vreme. Acel joc era Gods and Monsters, acea creație ce seamănă oarecum cu ultimul Assassin’s Creed, ce se concentrează pe a oferi o experiență de acțiune-aventură-RPG-iană prin mitologia greacă.

O variantă încă incompletă, de testare, a jocului a fost temporar disponibilă pe Stadia pentru toți cei care erau suficient de curioși cât să îl încerce.

Dacă vă întrebați ce căuta acolo în primul rând, Ubisoft se folosește de Stadia pentru a facilita testarea as, fiind convenabil. Dar pentru că cineva a apăsat pe un buton greșit, varianta de testare a devenit publică.

Bine, ce e drept, Gods and Monsters în sine nu este un joc suficient de interesant cât să ajute Stadia la ceva, dar măcar este ceva.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate