Sari la conținut

Noutăți despre ”Arcane”


Cosmina

Postări Recomandate

Noutăți despre ” Arcane ” 

Dezvoltare și producție creativă în timpul unei pandemii.

              Salutare,

      Sunt Ghostcrawler din echipa de dezvoltare creativă și proprietate intelectuală de la Riot. Sper că toată lumea este sănătoasă și în siguranță în aceste vremuri dificile. Vreau să vă împărtășesc niște vești nu tocmai grozave, așa că o să trec la subiect.

*Oftat* Din cauza pandemiei de COVID-19, a trebuit din păcate să amânăm lansarea mondială a primei noastre serii animate, ''Arcane'', până în 2021.

      Toată lumea de la Riot este dezamăgită. De abia așteptam să lansăm seria în acest an, dar trebuie să ne stăpânim entuziasmul pentru a asigura siguranța și sănătatea echipelor și partenerilor noștri. Planul nostru revizuit este să lansăm ''Arcane'' în 2021, așa că urmăriți canalele noastre pentru actualizări mai exacte pe măsură ce ne apropiem de acel moment.

      Dezvoltarea și producția creativă este dificilă, în special într-o lume în care nu-ți poți vedea colegii față în față. Avem acum ședințe video, care ajută, dar nu pot înlocui faptul de a fi într-o singură încăpere în care putem da frâu liber energiei creative. Combinând aceste probleme cu dificultățile tehnice ale producției la scară internațională, problema devine și mai complicată. Mulțumiri uimitorului nostru partener creativ, Fortiche, care a continuat să facă tot ce poate pentru a continua proiectul ''Arcane''.

       Acestea fiind spuse, per ansamblu suntem mulțumiți cu ceea ce Riot a putut să vă ofere în acest an, în ciuda pandemiei. Tocmai am lansat VALORANT, primul nostru joc FPS într-un univers nou, alături de Legends of Runeterra, primul nostru joc pe mai multe platforme. Jos pălăria în fața echipelor uimitoare care au lucrat la aceste jocuri. Sperăm că le veți încerca.

       Încercăm să fim cât mai transparenți față de voi. Știu că aceste vești sunt probabil dezamăgitoare. Și noi suntem dezamăgiți. Dar ''Arcane'' devine o poveste din ce în ce mai uimitoare, una pe care o vom împărtăși cu voi cât mai curând posibil.

– Greg ''Ghostcrawler'' Street

image.thumb.png.6c68ca92b1f7aab5a8eb71fe286eab95.png

- Sursa acestui articol: Link -               

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate